1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Horizon problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Popek_1993, Kwiecień 14, 2014.

  1. Popek_1993

    Popek_1993 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka mam problem z horizonem, widzi mi tylko część mojej pamięci z przenośnego dysku i przez to nie mogę wrzucić płyty z grą. Jest na to jakieś rozwiązanie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak płyty z grą??
    Jaką masz przeróbkę konsoli?
    Jak LT to i tak nić nie da...
    Chyba że to DVD GTAV DRM Free.
     
  4. Popek_1993

    Popek_1993 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sory, źle napisałem. Obrazów płyt splinter cell blacklist przerobionych do god. Wszyscy piszą, ze przerabiają je do god i mają foldery Disc 1 i Disc 2. Chyba, że sami je tak nazywają. Ja mam tylko kolejne foldery z cyframi w nazwe i na koncu pliki gry. GDy chce to wrzucić przez horizon to okazuje sie ze mam tylko 5,47 wolnego miejsca na dysku a w rzeczywistosci mam jeden. Mam podejrzenie, że to zależy od ilosci wyodrębnionego miejsca podczas formatowania dysku pod konsolę, ale nie mogłem wybrać więcej niż 30 gb choć bym chciał.
     
Wczytywanie...

Poleć forum