1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

hot pursuit na lt 2.0

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez azarel8, Czerwiec 15, 2012.

  1. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przepuściłem obraz przez abgx 1.05 i wyskakuje mi ze płyta nie obsługiwana. Co muszę zrobić z obrazem aby gra działała?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    verbatim, gra zainstalowała sie bez problemu na dysku, ale przy próbie odpalenia wyskakuje ten komunikat...

    Czy ten abgx nie zmienił obrazu na kompatybilny z lt 3.0?
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak masz lt 2.0 to wavepatcherem ale dash max 13xxx604 bez cichej.
     
    1 osoba to lubi.
  5. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dash mam 13599 i nie mam aktualki. Mógłbys dokładnie ta metode opisać?

    BTW. czy teraz musze jeszcze raz ściągnąć obraz czy ten przepuszczony przez abgx moze być?
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    download Installation de 360GamesPatcher jak włączysz program już to dajesz ap25 urządzenia ustawienie spat**** moją gre 13xx 146-13xx506 i klikasz spat**** moja grę, oczywiście wybierając na samej górze iso przed patchowaniem i wszystko
     
    1 osoba to lubi.
  7. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzieki wielkie;) Czyli nie musze sciągac nowego obrazu i bedzie ten przepuszczony przez abgx?
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przepat**** wavepatcherem i żadnym abgx360 po tym.tylko po tym nagrać powino działać jak miałem lt 2.0 z tym dashem tak mi tylko to działało wersja srt chyba
     
    1 osoba to lubi.
  9. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale ja wcześniej przepuściłem obraz. Nie mam archiwum rar i bede musiał sciągnac od nowa.
    Czy muszę to zrobić? Czy gra bedzie nadal działać? Dodam ze zmieniłem xbc w razie czego topologie na lt 2.0

    Cholernie ciężko był znalezc ta grę i szło jak krew z nosa. Masz jakiegoś linka do wersji srt? Możesz na priv wysłać.
     
  10. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to nie ma znaczenia czy skanowałeś już abgx 360 czy nie program dogrywa swoje patche, tylko skan wave i nagrać powino działać. ja miałem problem z assasinem,fable 3, i needem ale od srt śmigały po tym wave.ale możesz na swojej spróbować wersji co masz. wszystkie gry najwałtwiej z exsites
     
    1 osoba to lubi.
  11. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak kliknałeś pat**** i pisało ,że wszystko oki to wyjdz z niego nagraj swoim programem do nagrywania i bądz dobrej myśli:) najprościej byś miał lt 3.0 skan abgx360 i z głowy:)
     
  13. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No w sumie tak, ale teraz trzeba tez nowa nagrywane...to już w rgh lepiej zainwestować chyba.
     
Wczytywanie...

Poleć forum