1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HS problem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez pajak, Marzec 22, 2012.

  1. pajak

    pajak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2009
    Posty:
    183
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Od niedawna, korzystam z HS (tego "standardowego) i mam problem. Otóż, każdy kto ze mną gra mówi, że strasznie przerywa (słychać może 50 %). I mam pytanie, czy to wina HS, pada czy może czego innego? Proszę o pomoc.

    Pozdrawiam :frown-new: .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Prawdopodobnie to wina HS. Sprawdź jeszcze na dobrze naładowanych akumulatorkach czy ten problem występuje :)
     
  4. KLAIN

    KLAIN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zamość (okolice)
    sprawdz na innym padzie jesli masz,mozliwe ze gniazdo nie laczy za dobrze jak w moim orginalnum padzie od slim.docisni wtyk i nie ruszajac sprawdz czy cie slychac czy przerywa tylko jak kabel sie rusza.
     
  5. pajak

    pajak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2009
    Posty:
    183
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No dobra, a może mi ktoś powiedzieć czy to może być spowodowane stanem baterii? Jedna bateria była już na wyczerpaniu (za mało mocy), a druga nowa. Z drugiej strony mój internet jakimś demonem prędkości też nie jest (1 mb/s) czy to może być powód?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    sorawdz na innym Hs albo swoj u kogos baterie na pewno odpadaja predzej na neta bym stawiaj
     
Wczytywanie...

Poleć forum