1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HTC Touch Diamond. Ogolnie masz HTC wejdz

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bgszef, Kwiecień 20, 2011.

  1. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Wczoraj kupilem mozna powiedziec, ze za flaszke HTC Touch Diamond. Mam sam telefon bez kabla, ladowary itp. Sam fon. Kupilem go uszkodzonego. Nie ma przysicku Power. I niby tylko to jest w nim uszkodzone. Widzialem na jutubie jak mozna go uruchomic wlasnie bez tego przycisku. Robi sie myk z bateria przy podlaczonym telefonie pod USB. I tu pojawia sie moje pytanie. Czy do tego HTC (i chyba w sumie kazdego) pasuje zwykly kabel miniUSB? Jak patrzylem na allegro to bylo wiele urzadzen kompatybilnych z tym kablem, ktory niby jest tylko pod HTC, wiec pomyslalem, ze moze to jest zwykly uniwersalny kabel. Jak ktos moze mi powiedziec cos na ten temat bede wdzieczny. Pozdro


    ps
    daje link tdo tego filmiku

    http://www.youtube.com/watch?v=Q4SEQ6AUFOI

    Rozumiem, ze kabel do synchronizacji i ladowania jest taki sam?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ja mam sasmunga galaxy i7500 i też nie bylo kabla usb...poszedłem do sklepu i dopasowalem kabel za 6 zł i działa.....wgrywałem nawet froyo na tym kablu także sprawdz
     
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Mam kabel od ladowania pada z ps3 tylko, ze pozyczylem kumplowi. On jest wlasnie miniusb. Tylko, ze tym htc jest troszke inne wejscie, Jest sciety tylko jeden rog, a nie dwa jak w tym kablu od pada. Jestem ciekaw czy bedzie pasowal, bo nie mam mozliwosci sprawdzic sam.
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Do HTC pasują te mini USB ścięte z dwóch stron :)
     
  6. koli84

    koli84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co kojaże, to ten htc posiada kabel MICRO USB, ale nie pamiętam już do końca:) ale generalnie zadziała każdy kabelek micro usb (lub mini jeżeli się mylę):)

    Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
     
  7. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    no wlasnie mini a micro usb to jest roznica. Mam takie wejscie jak na tym foto:

    [​IMG]

    Wejscie jest w formie trapezu prostokatnego, a wtyczka rownoramiennego.
     
  8. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Zadziała :) Od brata wziąłem raz HTC Hero i banglał kabel z końcówką trapezu równoramiennego :)
     
  9. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Dobra dzieki bardzo. Bede w chacie to skombinuje taki kabel i sprawdze czy bedzie smigac. Mam nadzieje, ze faktycznie tylko ten przycisk jest uszkodzony, a nie caly tel ;) A jak nie to trudno, 3 dyszki nie majatek
     
  10. Mikolak

    Mikolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gliwice
    Tak jak koledzy mówili, zadziała na pewno ;] HTC usb różni się tylko minimalnie kształtem końcówki, żeby użytkownicy zamiast zwykłego klaba kupowali 3x droższy kabel od nich ;]
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    idź do sklepu i kup kabel za 5 zł......ja tak zrobiłem.....a typ w komisie chciał 50 zl heh
     
  12. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Bede w domu to sprawdze czy w ogole da sie go uruchomic tym sposobem z filmiku. W najgorszym wypadku zaniose do jakiegos serwisu, zeby sprawdzili czy w ogole da sie go naprawic.

    Nie chce sie uruchomic tym sposobem z filmiku z yt. Nie laduje sie tez jak jest podlaczony pod kompa. Myslicie, ze bedzie cos jeszcze z niego czy dac juz sobie spokoj?
     
Wczytywanie...

Poleć forum