1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

I co teraz

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez reconik, Luty 16, 2011.

  1. reconik

    reconik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W sprawie oprogramowania jestem zielony, a wszedlem przez przypadek i patrze ze sa jakies problemy z grami, a wlasnie sciagam sobie 2gi dzien fable 3 :( mam konsolke z liteonem przerobka chyba extreme 1.6 tak mi sie wydaje, przerabialem juz dawno. Prosze o naprawde proste i konkretne odpowiedzi co teraz mam zrobic ?? najlepiej za darmo, neiwiem czy to cos ma do zeczy ale dzisiaj podlaczylem konsolke do internetu i zrobilem aktualizacje ... Czy musze zmienic cos w konsoli czy obrazy czyms przerabiac ? do dzisiaj gralem z płytką z patchem przed odpaleniem gry :( wiec prosze o odpowiedzi w prosty i mongoidealny sposob. Z gory dzieki :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Musisz wgrać LT+, nie ma innej rady.

    Jak wszedłeś do netu z 1.6 to mogło cię oflagować po stronie serwera, bo ta przeróbka jest wykrywalna.
     
  5. reconik

    reconik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobra teraz powiedzcie czy duzo roboty czy sam zrobie, to nie fajnie, jesli wylapie bana to tylko na online mam nadzieje czy sie cos pozmieniało od czasow mojej przerobki ?? pokazcie jakis poradnik tej przerobki zobacze ile to roboty jesli jest cos takiego, ladnie prosze :) a zadne plyty typu patch albo przerobki obrazow nic nie dadza, tylko ten LT + ?? krwa ledwo naprawilem naped kilka dni temu a tu nastepny problem ...
     
  6. kokakoala

    kokakoala Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak się nie chce płacić to trzeba przynajmniej poczytać. Ixtreme LT+ 1.1 i abgx 1.0.5. Zupełnie zielony nabędzie tą wiedze w 1-2 godziny na tym forum bez zadawania tego samego pytania milion razy i więcej.
     
  7. bulateam89

    bulateam89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Aberdeen
    wątpie że zupełnie zielony wgra sobie samemu LT+ albo wogóle coś zrobi. na forum są poradniki jak zrobić flash zobatrz czy wiesz o co chodzi
     
Wczytywanie...

Poleć forum