1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

i-has 124b padł?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez toddlockwood, Luty 25, 2013.

  1. toddlockwood

    toddlockwood Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Zmieniałem ostatnio FW z płyt Omega na verbatimy. Wykonałem wszystkie kroki od nowa jak w poradniku - naped czytał, dałem do nagrywania - zaczoł wyc i nie mogł sie skalibrować. Zrestratowałem kompa porobiłem na nowo FW etc. I teraz dioda tylko miga i nie czyta żadnych płyt ani CD ani DVD ani pustych ani pełnych. Padła mi nagrywarka? Czytałem że takie coś można podobno w rejestrze komputera usunac i ma śmigać. Miał ktos cos podobnego? Co sadzicie na ten temat?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Logi z imgburna mogą nam pomóc :)
     
  4. toddlockwood

    toddlockwood Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I 20:20:39 ImgBurn Version 2.5.7.0 started!
    I 20:20:39 Microsoft Windows 7 Ultimate x64 Edition (6.1, Build 7600)
    I 20:20:39 Total Physical Memory: 4*192*760 KB - Available: 2*774*640 KB
    I 20:20:39 Initialising SPTI...
    I 20:20:39 Searching for SCSI / ATAPI devices...
    I 20:20:39 -> Drive 1 - Info: DTSOFT BDROM 1.05 (H:) (Virtual)
    I 20:20:40 -> Drive 2 - Info: ATAPI iHAS124 B AL0S (F:) (ATA)
    I 20:20:40 Found 1 DVD±RW/RAM and 1 BD-ROM!

    A jak daje na miejsce do nagrania płyty (pusta płyta jest w srodku) jest napisane "Device not ready (Logical unit is in process of becoming ready)"
     
  5. dudek_killer

    dudek_killer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Też tak miałem..
    Prawdopodobnie padła..
    A jak oddałem na gwarancje to dostałem rewizje D...
     
  6. wasil23oki

    wasil23oki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ciechanów
    Wgraj flash jeszcze raqz, jeśli nie pomoże...nagrywarka trup.
     
  7. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Kup Esperanzę i wgraj pod nią firmware.
    Ja tak miałem na płytach Platinum .... nie działały i tyle
    Verbatimy, esperanzy smigają bez problemu przy 2,4x z OPC

    Pozdro !
     
Wczytywanie...

Poleć forum