1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

I-has. Omega/verbatim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez toddlockwood, Grudzień 17, 2012.

  1. toddlockwood

    toddlockwood Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Zaczne od tego że nigdy nie mialem problemów z Płytami Omega. Były świetne i sprawowały sie bardzo dobze. Niewiem czy trafilem teraz na jakąś złą partię no ale ostatnie 10 płytek działało na konsoli tragicznie. By wypal;ać je na 100% musiałem jak wszyscy wiecie sflaszowac nagrywareczkę pod te płyty. Teraz pytanie. Czy jeźli sflaszowalem nagrywarke pod Omegi to moge spokojnie wypalać verbatimy czy musze wrócić do czegoś czego nie wiem nawet gdzie szukać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. toddlockwood

    toddlockwood Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: I-has. Omega/verbatim

    Odswiezam temat. Da mi ktos odp?

    Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    musisz wgrać fw pod verby
     
  5. toddlockwood

    toddlockwood Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: I-has. Omega/verbatim

    Czyli raz bede se chcial nagrac na verb a raz na omegach to.musze co chwile zmieniac fw?

    Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Endrju91

    Endrju91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie tak. Polecam jednak przesiadkę na Platinumy, lepiej się palą niż Verby, przynajmniej u mnie. No i są dwa razy tańsze.
     
  7. toddlockwood

    toddlockwood Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: I-has. Omega/verbatim

    Wlasciwie problem nie lezy chyba juz w plytach ino w obrazach ktore nie byly kompletne... Ehh .

    Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum