1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

I kolejne pytanie o dash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adox, Czerwiec 3, 2011.

  1. adox

    adox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jak sciogne dasha z tej strony Xbox 360 Kinect Dashboard Update 2.0.12611.0 With Avatars Download [Final Version] to bd on po polsku?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Jak bedziesz mial w konsoli ustawiony jezyk polski to dash nie ma zanczenia. Mozesz nawet z chinskich serverow sciagac
     
  4. adox

    adox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. adox

    adox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale mam problem.Pobralem tego dasha wszystko na główny folder dalem i wkladam do x'a i kicha nic sie nei pokazuej Pomocy!!
     
  6. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Pendrive sformatowany na Fat32.
    Katalog SystemUpdate.......
    Pendrive do konsoli i załączyć,jeżeli masz starszy dash powinien sie zaktualizować.
    Jeżeli masz ten sam lub nowszy nie pójdzie.
     
  7. HaRa

    HaRa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płoty
    na pewno wszystkie pliki wrzuciles do katalogu "$SystemUpdate"
     
  8. adox

    adox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Były wzyucone tylko jakis plik default.xex jest wzucic go?
     
  9. adox

    adox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ehh ten dash 2.0.12611.0 a ja mam 2.0.12625.0 - kinect.. poda ktoś moze strone z nowszym dashem z avatarami i kinectem ? i oczywiscie nieusuwajacy przeróbki
     
  10. adox

    adox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Jak wszystko jest dobrze to nie ma co ulepszać.
    Po co Ci to ?

    Tak jak aktualizacja najnowsza ,mnóstwo ludzi zrobiło i płacz,lament.
     
  12. adox

    adox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po to aby miec avatary a kinecta nie mam wiec mi nie zalezy...
     
  13. adox

    adox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Prosze o podanie strony z dashami oprocz tej Dashboard Updates
     
Wczytywanie...

Poleć forum