1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

i/o error

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Big.Smoke, Grudzień 29, 2014.

  1. Big.Smoke

    Big.Smoke Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wiec tak, próbowałem nagrac farcry4, gra przechodzi weryfikacje w abgx bez problemu, jednak w imgeburn pojawia sie o to taki komunikat:

    [​IMG]


    próbowałem tez z innymi grami, poszło pare płyt i nic...

    nagrywarka to ihas 124B, używam płyt verbatim

    z góry dziękuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Jakie ustawenia eproom imgnurn i jaki frimeware wgrany?
     
  4. Big.Smoke

    Big.Smoke Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurcze nie wiem jak to sprawdzic...
     
  5. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Ostatnia edycja: Grudzień 29, 2014
  6. Big.Smoke

    Big.Smoke Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok wiec tak:

    Disc ID: MKM-003-00

    i zakładka options:
    [​IMG]

    ustawiam własnie opcje imgburna i zobaczymy czy pojdzie
     
  7. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    odznacz Force Hyper Tuning i wtedy prędkość x4
    Rozumiem że nagrywasz obraz powyżej 8gb i nie wyskakuje info o braku miejsca?
     
  8. Big.Smoke

    Big.Smoke Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak nagrywam obraz 8gb nie ma żadnej inf. o braku miejsca.

    sprawdziłem. płyta została nagrana doszło do 100%,jednak przy weryfikacji dochodzi do 50% i znowu niestety pojawia się ten sam komunikat.
     
  9. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Na konsoli działa? Ja weryfikacji nigdy nie robię.
     
  10. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dla Verbatim MKM003 i MKM001
    EEPROM
    -Smart Burn - ON
    -Force Hyper Tuning - ON
    -Over Speed Writing - OFF
    -Online Hyper Tuning - ON
    IMGBURN
    -OPC - OFF
    -Prędkość x2,4

    Wyłącz OPC , w book type ustaw DVDR +DL EEPROM , masz soft wgrany do nagrywarki ?? Burner MAX
     
  11. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Najlepiej nagraj według poradnika z forum.
     
  12. Big.Smoke

    Big.Smoke Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na konsoli gra nie działa, odpala do poczatku instalacji i koniec...próbowałem tez według poradnika z forum no i tez niestety nie poszło...

    a jeśli chodzi o soft kilka gier wcześniej nagrywałem wiec wydaje mi się ze byl wgrany,ewentualnie spróbuje jeszcze raz, widziałem kiedys instrukcje krok po kroku na forum jak to zrobic, podrzuci ktos?
     
  13. pietas

    pietas Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  14. pietas

    pietas Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    albo padl zoom w laserku i lipa
     
  15. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Nie wiem czy to zbieżność czy tylko mam paranoję, ale jak czytam forum, to od listopada większość ma problemy z ihasem 124b. Jakby w jednym momencie przestały nagrywać...
     
  16. Big.Smoke

    Big.Smoke Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    odświeżam temacik, kolega shte-fun ma racje chyba skończył sie okres przydatnosci do użycia ihasa;p a co do samego nagrywania nagrywam gry bez weryfikacji i o dziwo działają, nagrałem juz 3 tytuły których za nic nie moglo zweryfikowac i działają, nawet jeden na płycie platinum bez żadnych ustawień porostu wrzuciłem nagrało potem zainstalowało sie na konsoli bez problemu i gram;]... magia poporstu..;]
     
  17. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Ja weryfikacji nie robiłem nigdy i grałem normalnie
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Traider
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    101
  2. krzysiupoc
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    330
  3. jochny62
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    531
  4. Famous
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    279
  5. seba836
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    324

Poleć forum