1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

i\o error

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bambuzlator, Październik 27, 2011.

  1. Bambuzlator

    Bambuzlator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem a mianowicie:
    Kupiłem i zflashowałem nagrywarke ihas124b, probowalem nagrac FM4, nagrala sie ladnie, ale podczas weryfikacji wywala blad a gra instaluje sie tylko do 48%. Nagrywane na verbatimach MkM 003 z predkoscia 4x(probowalem 2.4 ale tak samo) opc wlaczone(z 2.4 nie) buffery w i\o i build na maxa(przy 2.4 tak jak bylo)
    z gory dzieki za pomoc
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wlacz
    - Online HyperTuning (Enabled)
    - OverSpeed (disabled)
    - Force HyperTuning (enabled).

    w suatwienia zaznacz Włączyc: Verify Against Image File i po wypalaniu ma byc Verify.
     
  4. Bambuzlator

    Bambuzlator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możesz powiedzieć w jakich zakładkach są te ustawienia? Verify ma byc w dwoch miejscach wlaczone? Nagrywac mam x4 z bufferami na max?
    pzdr
     
  5. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mi też wywala błędy ale nie przy 50% losowo, i nie wywala okna o błędzie tylko dalej wypala - płyta instaluje sie poprawnie przechodzi weryfikacje i kprobe to pi max - 60 pif max - 2 pi avarge 2,3 pif avarge 0,03 czyli super wynik. A to o co pytasz ustawia sie w zakładce drive advenced setting dalej LiteOn i tam masz te opcje.
     
  6. Bambuzlator

    Bambuzlator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zmień port sata, wyłacz wszystkie niepotrzebne programy poprzez taskmgr task menagera.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Traider
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    101
  2. krzysiupoc
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    331
  3. jochny62
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    534
  4. Famous
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    279
  5. seba836
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    325

Poleć forum