1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

I want check.have a ban?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matheokk, Kwiecień 25, 2010.

  1. matheokk

    matheokk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chce to zrobić dzwoniąc do MS. Co mam im powiedzieć, aby udzielili mi takich informacji, jaki jest numer na infolinie i jaki koszt połączenia czy coś?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    00800 441 17 96 - połączenie bezpłatne z telefonu stacjonarnego.
    Powiedz, że chcesz sprawdzić do kiedy masz gwarancję.
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Naściemniaj że kupiłeś od kogoś ( z allegro czy jakijś aukcji ) X360 i chcesz się dowiedzieć czy jest jeszcze na gwarancji . Jak powiedzą że nie to masz bana ( lub po gwarancji jest już ) a jak tak to wiadomo ... A co do opłat za połączenie to zależy od jakiego operatora dzwonisz . Ale nie są to wielkie koszty .
     
  5. matheokk

    matheokk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i mam im podac nr seryjny konsoli?
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak, i jesli konsola byla juz rejestrowana to dane poprzedniego wlasciciela.
     
  7. matheokk

    matheokk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak rejestrowana? ja nic nie rejestrowalem, mam tylko nr seryjny jak kazda konsola w menu;)

    wybaczcie za zielonke w tym temacie:)
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Chodzi o to że może poprzedni właściciel zarejestrował na siebie konsolę z jakiegoś powodu . No chyba że jesteś pierwszym właścicielem .
     

Poleć forum