1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Identyfikacja przeróbki

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Adrianos111, Sierpień 8, 2013.

  1. Adrianos111

    Adrianos111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    407
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chciałbym dowiedzieć się jaką przeróbkę napędu mam wgraną w swojej konsoli. Ostatni raz flashowałem napęd krótko po premierze GoW 3, pod tę grę właśnie. Niedawno podłączyłem konsolę do LIVE'a i zaktualizowałem ją. Gram na oryginalnej płycie z Halo Reach. Kopia zapasowa GoW 3 jest wykrywana, instaluje się, lecz przy próbie odpalenia wyskakuje komunikat o "nieobsługiwanej płycie". To samo z CoD MW2. Natomiast Mortal Kombat działa. Tyle wskazówek. Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    LT+ 2.0

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Adrianos111

    Adrianos111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    407
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak mogę sprawdzić, które gry będą mi teraz działać, a które nie?
     
  5. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeśli będziesz przerabiał gry XGD3 i XGD2_AP2.5 pod LT+2.0 (tzn. trzeba dograć topologię do obrazu) to powinny działać bez problemu - czyli wszystkie gry bo ze starszymi XGD2 nic nie trzeba robić.
     
  6. Adrianos111

    Adrianos111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    407
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    I nie potrzebuję tej nagrywarki IHAS? Co ona w góle daje?
     
  7. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Jak chcesz nagrywać gry XGD3 to potrzebujesz! Nagrywa ona te gry w 100%. Pozostałe nagrywarki nagrywają tylko 97%, ponieważ rozmiar gry jest większy od ilości wolnego miejsca na płycie
     
  8. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    I co z tego ze nagrywają się do 97%?
     
  9. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    @artuuro Jak to co? Brakuje 3% danych.

    @Adrianos111 Zaktualizuj do LT3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum