1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Idzie to jakos naprawic?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Lolindir, Marzec 13, 2008.

  1. Lolindir

    Lolindir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiec gdy nie używam konsoli przez hmm dwa dni nie włącza sie ona za pierwszym razem czyli, nie ma obrazu a konsola chodzi;/
    idzie to jakoś naprawić czy lepiej na gwarancje ja wysłać??

    Zły dział - przenosze/Kasaniec
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xyz

    xyz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Idzie to jakos naprawic?

    Nie wiem czy da sie to naprawic, ale na Twoim miejscu nie bawiłbym sie w majsterkowanie tylko wysłałbym konsole do microshitu na gwarancje. ;D
     
  4. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Idzie to jakos naprawic?

    Musi sie rozgrzac i musi zlapac lut pod chipem skalujacym . A czasami ci rod nie wyskakuje ?
     
  5. Lolindir

    Lolindir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Idzie to jakos naprawic?

    wyskczyły mi juz dwa razy:
    za pierwszym razem była to jedna dioda i swieciła przez cały dzien odłaczyłem i podłaczyłem wszystko działało:p
    a z hmm ponad dwa tygodnie temu wyskoczyły 3ROD i odłaczyłem kable poczekałem i spowrtoem podłączyłem
    teraz nic nie wyskakuje;]
     
  6. Lolindir

    Lolindir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Idzie to jakos naprawic?

    ahh zadzwoniłem juz na infolinie i zgłosiłem problemik:))
    w ciagu 48h otrzymam dokument przewozowy i będę musiał zadzwonić do UPS
     
  7. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Idzie to jakos naprawic?

    Czip skalujacy padl . A kod roda to pewnie 0020 . Dobrze ze juz zadzwoniles .
     
  8. Lolindir

    Lolindir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Idzie to jakos naprawic?

    heh no:)
    fajna babka przy telefonie była:p heh no to teraz pozostaje mi czekac na kuriera:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum