1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IE w nowym dashu

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Pmrowicki, Październik 17, 2012.

  1. Pmrowicki

    Pmrowicki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    103
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dlaczego mam tak ze mam golda a w ie nie moge wbic;/?
    grac w bfa na multi moge a na ie nie moge wejsc dodam ze kod byl generowany ten z tej gry japonskiej
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Bo te kody nie daja konta GOLD. Umozliwiaja tylko granie online.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Pmrowicki

    Pmrowicki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    103
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
  6. Quba123

    Quba123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A czy do youtube'a też potrzebny jest gold? Ja mam właśnie golda z tej gry, a youtube chodzi mi normalnie.
     
  7. kamileqKSP

    kamileqKSP Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    216
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    YouTube działa na kodzie TRIAL
     
    1 osoba to lubi.
  8. LucyFair

    LucyFair V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    187
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    a IE nie dziala na trialach? bezsens....
     
  9. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Polityka MS jest taka że za sprawnie działające usługi trzeba płacić, Dlatego MS w tej kwestii wypada lepiej od sony. Ale posiadać golda by w pełni korzystać z funkcji nowego wyglądu interfejsu to jest pazerniactwo, ale cóż my robaczki możemy na to poradzić oprócz narzekania. To jest tworzone z myślą o amerykańskim rynku, a tam 90% kont jest na goldzie.
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Można się było tego spodziewać po MS, no cóż z czegoś Bill G. musi żyć..hehe
     
  11. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nie zkładająć nowego tematu zapytam tu.Jak się ma sprawa kanałów takich jak NBA na polskim live i czy działa to na kontach trail? Sprawdzał ktoś możę?
     
  12. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Za każdym razem jak chce uruchomić IE każe mi pobierać aplikację od nowa. Dlaczego?
     
  13. kamileKSP

    kamileKSP Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    NBA działa na trialu, ale żeby pobrać apk trzeba mieć golda (tego pełnoprawnego).

    IE to niewypał na x360 i tyle...
     
  14. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    A jak ona się ma do Polskiego LIVE, czy są prowadzone transmisje live z meczów? I czy apke można pobrać na komputer i zrzucić na x-a? :)
     
  15. swiatol

    swiatol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2008
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam wszystkich użytkowników czy wysypuje się wam youtube u mnie na gminie nie można obejrzeć katalogów do obejrzenia i mój vlog pokazuje błąd i wychodzi do ekranu startowego ? jakieś rady
     
  16. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Odp: IE w nowym dashu

    Co do nba to jest fajne. MoŻna zgrać apke z pc, oglądać skróty i najlepsze akcje , wsady za darmo. Mecze żeby oglądać to trzeba wykupić subskrypcje

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  17. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Ja się też podepnę aby nie zakładać nowego tematu.
    Da rade na tym xbox-ie oglądać jakieś mecze polskiej ligi albo coś ?
    Jest jakaś aplikacja ?
     
  18. zmijek

    zmijek Banned

    Dołączył:
    Luty 29, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Malbork
    niestety przeglądarka nie obsługuje flasha, meczyków live nie zobaczysz
     
    1 osoba to lubi.
  19. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Czyli ogólnie totalne dno ?
    A jakieś aplikacje oprócz IE,YT i SGlass występują na x360 ?
    Świeży jestem w temacie internetu na iksboksie dlatego pytam,bo nie potrafię się w tym połapać.
    Szczerze przyznam się,że nawet nie potrafię znaleść obrazku gracza do pobrania,żeby sobie zmienić ^^
     
Wczytywanie...

Poleć forum