1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iE

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez nasty666, Grudzień 24, 2009.

  1. nasty666

    nasty666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam...mam problem bo nie wiem jaki i iextreme ma moj xbox...kupiłem go 2 lata temu, wraz z przerobieniem. Moze ktoś wie jaki moze miec iextreme?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcin*

    Marcin* Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na jakim wave grasz w gry. Jesli nie wiesz sprawdz 360WavePatcher, zaladowujac obraz gry w programie i wyswietli ci sie na jakim wave jest dana gra. Oprocz tego program potrafi przerobic z kazdego na kazdy wave.
     
  4. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jedynym skutecznym sposobem jest sprawdzenie wave gry. Oto przykłady:
    Wave 4 (np. Tekken 6) - Jeżeli nagrasz grę z takim wave i konsola ci przeczyta to masz iX 1.61 (lub iX 1.51 z napędem Hitachi)
    Wave 3 (np. Forza Motorsport 3) - Jeżeli nagrasz grę z takim wave i konsola ci przeczyta to masz iX 1.51, 1.6 lub 1.61
    Wave 2 (np. GTA 4) - Jeżeli nagrasz grę z takim wave i konsola ci przeczyta to masz iX 1.4, 1.5, 1.51, 1.6 albo 1.61
     
  5. nasty666

    nasty666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    GTA 4 mi normalnie chodzi...ale dziś nagrałem AC 2 który ma wave 4 to juz nie chodzi.
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dwa late temu to max iX 1.4... Więc musisz gry z wave3/4 patchować na wave2
     
  7. nasty666

    nasty666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok..a jeszcze jedno pytanie..jak juz przerobiłem tą gre z wave 4 na wave 2 to ten plik dvd tez trzeba jakoś przerabiac?
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie. Przerabiasz tak jak w instrukcji
     

Poleć forum