1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iextreme 1.4 a gra z wave 1

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez arni871, Listopad 26, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. arni871

    arni871 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    Witam jestem tutaj nowy nurtuje mnie jedno pytanie próbowałem szukać szukajka tematu ale nie znalazłem takiego :/ otoż mam xboxa 360 z iextreme 1.4 sciagnełem gierke i sprawdziłem w programie 360 wave patcher i wyskoczyło ze gra jest w wave 1 czy odpali mi tą gierke moj xbox??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak. iX 1.4 odpala gry z wave1 i wave2
     
  4. arni871

    arni871 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    Dziekuje bardzo za szybką odpowiedz :) mam jeszcze jedno pytanko a jak mam gierke z wave 2 a w programie xmulleter pokazuje mi ze nie jest kompatybilna z iextreme to jak ją wrzuce do 360 wave patcher i przerobie na wave 1 to bedzie kompatybilna i odpali mi na konsolce tą gre??
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    jeżeli gra ma wave2 to na iX 1.4 musi pójść

    btw. używaj tylko abgx360
     
  6. arni871

    arni871 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    dziekuje i pozdrawiam:)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum