1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iextreme 1.6.1 nie chodzą gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez promolook, Styczeń 31, 2010.

  1. promolook

    promolook Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przerobilem sobie konsole i aktualnie mam iextreme 1.6.1, problem polega na tym iz nie chca mi chodzic nowo nagrane gry, pojawia sie komunikat zagraj w gre i pozniej od razu komunikat ze plyta jest brudna itd, probowalem dzialac z 360 waves patcher, abgx itd i wszystko pokazuje ze gry sa ok do mojej wersji, w czym moze lezec problem???? moze koles zle przerobil mi konsole???? z gory dzieki za jakies info
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jakby cos bylo z przerobka to by konsola nie czytala plyt z grami wogole. wina plyt/nagrywarki lub napedu w konsoli. innego wyjscia nie ma.

    na czym nagrywasz?
     
  4. maka2020

    maka2020 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrywaj z prędkością 4x na Verbatimach x8 na dobrej nagrywarce. Wtedy musi być wszystko OK.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ale dales rade - predkosc tylko i wylacznie 2x-2,4x.
     
  6. promolook

    promolook Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zawsze nagrywalem na emtecach i wszystkie gry do tej pory bez problemu mi dzialaly, dopiero jak przerobilem na 1.6.1 to nowo nagrane gry nie chca dzialac, stare smigaja jak zawsze
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    dexter nie przesadzaj 4x tez moze byc na verbach,

    wiekszosc nagrywarek ma teraz taka minimalna predkosc ustawiona w biosie dla tych płytek i wolniej sie nie da
     
  8. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    Zawsze wypalam 4x, bo jak #krisr77 wspomniał mniej się nie da i wszystko działa :)
     
  9. promolook

    promolook Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy ktos sie moze odniesc do tego " zamierzarz nagrac na 1.61 a ja ci radze nagrac na 1.6 ns bo nagralem na 1.61 i okazalo sie ze w domu mam pare gierek spatchowanych o czym nie wiedzialem a 1.61 nie odczytuje gier spatchowanych" znalazlem to na jakims forum, skoro mam 1.6.1 to mam nagrywac jakos inaczej niz jakbym mial 1.6????? czym najlepiej sprawdzic zeby wszystko bylo ok????
     
  10. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie paczuj gier i to wszystko
     
  11. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Po prostu chodzi o to żeby gry były niepaczowane i dlatego zawsze dobrze jest sprawdzić przed nagraniem obraz gry w abgx360 czy wszystko jest OK. Jeśli już się zdarzy że mamy paczowaną gre i nie chce ona się uruchomić na ix 1.61 wówczas wystarczy nagrać płytę z activate.iso i po kłopocie .
     
  12. Folga360

    Folga360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabrze
    Hmm a jakie to tytuły gier bo może mają WAVE 4 a ty nie spatchowales :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum