1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iextreme 1.6

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dmxpl51, Marzec 3, 2010.

  1. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    Cze mam pytanie jak ściagam gre na konsole Xbox Elite z iextreme 1.6 to o co chodzi z tym wave?? I które z nich mam wybierać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wave 3 lub uzywac activate.iso
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Będą działać bez problemu gry z wave 1-3 do wyższych wave ( 4 , 5 , 6 ) najlepiej nagraj płytę z activate.iso lub paczuj takie gry do wave 3 programem 360 waves patcher .
     
  5. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    A większośc nowych gier typu Assassin's Creed II , Mass Effect II sa na wave 3 lub niższe ??
     
  6. Jizah

    Jizah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nowsze gry mają wave 4 i wyższe
     
  7. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    a co zrobić żeby użyc tego activate.iso ??
     
  8. voldermort

    voldermort Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tam gdzie mnie nie znajdziesz...
    Co zrobić??
    Pobrać go wypalić na płytke włożyc do xboxa później wyjąc włożyc kopie gry i śmiga
     
  9. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
  10. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    dmxpl51 i zacznij używać opcji "szukaj" u góry strony bo warny dostaniesz .
     
  11. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    kurde. pytanie z innej beczki bo ja mogę czasem mieć inny iextreme. Jaki jest najnowszy iextreme ( xboxa kupiłem tydzień temu i gostek mi powiedział że wgrał najnowszego i wiem że na pewno było 1.6 ale nie wiem czy czasem nie było 1.61)
     
  12. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Bylo, bylo i byl jest jeszcze nowszy iX LT (inaczej zwany 1.7) :) A jakiego masz wgranego to nie jestem Ci w stanie powiedziec. Musialbys sprawdzac gry nagrane w roznych Wave'ach :)
     
  13. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Albo zadzwonić czy napisać do gościa co od niego kupiłeś żeby napisał dokładnie jaki to ixtreme .
     
  14. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    Okej napiszę jak będę wiedział i wtedy prosiłbym kogoś żeby mi napisał jakie wave mi na nim będą chodzić i co musze zrobić żeby inne chodziły.
     
  15. t0mi_kg

    t0mi_kg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kołobrzeg
    zrób tak.
    Nagraj jakas nową gre np. bioshock 2 albo jakas inną która ma wave 6

    abgx360 - Verified

    na tej stronce wpisuj tytuly jakie masz i sprawdz jaki ma wave

    Jeśli nagrasz bez patchowania wave 6 i gra Ci pojdzie, to pewnie masz LT i ogolnie nie masz sie czym przejmowac :) A jak nie zadziala tzn ze masz 1.6 jak ja(ostatnio mialem z tym dylemat tez :p ) płyty nie musisz wyrzucac jesli dobrze nagrałeś :)
    Poprostu wypalasz wtedy płytke bootującą activate.iso i to polega na zasadzie, że wkladasz płytke do napędu, prosi Cię o włożenie gry, wiec wysuwasz płyte, zamieniasz na plyte z grą i działa :) Sam tak robie i wcale to nie jest męczące, 10 sekund zabawy z zamianą płyty i wtedy nie ryzykujesz chociaz ze np. źle sie gra przerobi na niższy wave itd. bo wszedzie piszą, że lepiej wypalać activate.iso bo patchowane gry czasem nie działają i tak.
     
  16. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    Mam iextreme 1.61. Jakie wave mi na nim pójdą bez problemu a z jakim będzie trzeba coś zrobić?
     
  17. voldermort

    voldermort Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tam gdzie mnie nie znajdziesz...
    Tu masz jaka wersja firmware czyta jakie wave


    iX 1.5 - wave1-2
    iX 1.51 - wave1-3 + patchowane
    iX 1.6 - wave1-3
    iX 1.61/iX 1.51 (hitachi)/iX 1.6NS/iX 1.61NS/iX LT wave 1-4
     
Wczytywanie...

Poleć forum