1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ieXtreme 1.61 dla LiteOna? Jak?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez konradstw, Luty 13, 2010.

  1. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    Witam! Kupilem konsolke przerobiona iex 1.6, a gdy pozniej wyjdzie iex 1.61 do LiteOna to bedę musiał wyslać ja do sflashowania normalnie jak gdybym 1szy raz flashowal czy wystraczy jakas inne operacja?
    Czy warto Patchowac obrazy gier czy bawic sie z active.iso? Czy caly czas jak bede mial 1.6 to bede odpalac najnowsze gierki jak pojawia sie wave 5,6 itd??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ja bym wolał patchować bo z activate iso to dużo roboty jest.

    Tak będziesz mógł odpalać, bo zawsze można patchować na niższy wave.
     
  4. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    Czyli nigdy nie wymysla czegos zeby nie dalo sie spatchowac i zeby nie dzialalo na iex 1.6?
     
  5. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    activateiso i powinno wszystko ci działać
     
  6. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    ja mam liteona i ixtreme 1.61 non stealth patch i najnowsze gry chodzą bez żadnego patchowania nagrywasz normalnie i hula, z neta nie kozystam
     
  7. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    uzywasz active.iso albo pat****esz i grasz:D
     
  8. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    To akurat wiem tylko nie wiem co bedzie lepszym rozwiazaniem na przyszlosc jezeli iextreme 1.6 mi ma starczyc i wszystkie gry za pare lat beda na tym dzialac to wole nagrywac zpatchowane obrazy niz przezucac plytkami z active.iso
     
Wczytywanie...

Poleć forum