1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Iextreme 1,61

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bomax2, Listopad 1, 2009.

  1. bomax2

    bomax2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam takie pytanie czy to prawda że jak sie przerobi konsolke zeby bez problemu czytała wave 4 to przestanie czytac z patchowane gry z wave 3 na 2?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak. Spatchowane gry działają tylko na iX 1.51
     
  4. kitanek

    kitanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jest gdzies tutorial jak mozna wrucic wave 2 do wave 3 programem abgx360 gry ktore byly patchowane?
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak. W temacie jak sprawdzać ABGX360 oraz błedy ABGX360 :)
     
  6. michansk

    michansk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co prawda nowe Iextreme ukazało się narazie na Samsunga i Benqu, ale może już ktoś testował, ja nie moge mam Liteona, czekam na nowe fw, a interesuje mnie kwestia przerabiania z wave 4 do wave 3 i odpalania na 1.61 tak przerobionych gier nie bedzie problemu czy jest jak to bylo z przerobionymi wave 3 do wave 2 i fw 1.6
     
  7. PRZYLEPIACZEK

    PRZYLEPIACZEK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Września
    jak masz 1.6 to przerób z wave 4 na wave 3 i możesz śmialo grać ja tak robie
     
  8. Czesiu16

    Czesiu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam Iextreme 1.51. Co zrobic zeby zagrac w ta gre?(oczywiscie nie chodzi mi tutaj o sciagniecie i wypalenie, ewentualnie pojscie do sklepu)
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale jaką grę? Przecież to temat o flashowaniu a nie o żadnej grze...
     
  10. PRZYLEPIACZEK

    PRZYLEPIACZEK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Września
    przerób ją z wave 4 na wave 3
     
  11. Czesiu16

    Czesiu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ups sorry, chodzilo o o gre CoD MW2. A to patchowanie to ryzyko bana tak jak bylo w przypadku wava 3?
     
  12. michansk

    michansk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Majac 1.6 nie musze wcale przerabiac obrazu aby pograc bo mam plytke activate.iso . Chodzilo mi o to czy jak bede mial juz 1.61 a ewentualnie wpadnie mi w rece gra przerabiana z wave 4 do wave 3 to czy bedzie mi dzialac bo teraz przy 1.6 jak gra byla przerabiana z wave 3 do wave 2 to po prostu nie dziala.

    Nowy bios do samsunga i benqu juz ktorys dzien jest wiec zapytalem bo moze ktos juz sprawdzil jak to jest z tymi modyfikowanymi obrazami na tym nowym fw
     
  13. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    ludzie takie tematy były już wiele razy wałkowane tak jak to mówią inni userzy a co do modów to prosiłbym o zamykanie takich tematów bo jak jest jeden czy dwa na forum to pisz w nich a nie kolejne zakładasz i zaśmiecasz forum.
     
Wczytywanie...

Poleć forum