1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Iextreme 1.7 LT roznice między innymi wersjami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kobier, Grudzień 27, 2010.

  1. Kobier

    Kobier Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema
    W temacie xbox'ów jestem newbie. Zamówiłem sobie klocka takiego:
    Kod:
    http://allegro.pl/xbox360-premium-20gb-iextreme-1-7-lt-db-kinect-i1385161993.html
    No i mam pytanie. Czym się różni ta wersja przeróbki 1.7 od innych i czy w ogóle jest dobra. Wiem, że na forum może być to wyjaśnione ale trochę szukałem i nie mogę się dopatrzeć. I prosiłbym o używanie w miarę prostego języka bo tak jak nazwa działu mówi świeżak jestem :D
    Btw: Powiedzcie czy ta konsola się do czegoś nadaje. Mam zamiar grać na niej offline i zdaję sobie sprawę ze jeśli mi się rozwali to będę bulił :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wszystko wskazuje na to ze to stary xenon lub zephyr...
     
  4. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    NA LT nie zagrasz sobie w najnowsze gry. Trzeba aktualizować do LT+.

    Swoją drogą chyba utopiłeś prawie 700 zł w starego awaryjnego xenona. Konsola ma HDMI? Podaj date produkcji

    Jeśli to xenon za taką cene w życiu tego nie kupuj.
     
  5. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    interes zycia ... a na tym ixtreme nie bd dzialac tylko jak nazrazie Nfs hp, Assassins III i Fable III
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak to xenon i ma samsunga to akutrat na lt zagra we wszystko
     
  7. Kobier

    Kobier Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @2up ironia?

    Powiedzcie mi co mam zrobić żeby działały najnowsze gry, jeśli w ogóle coś da się zrobić.
     
  8. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Zależy jaki napęd ma ten sprzęt. Jeśli możesz to wycofaj się z tej aukcji, stracisz tylko pieniądze ...
     
  9. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Samsung nie obsługuje AP 2.5, więc wszystkie gry AP 2.5 będą działały bez problemu, a warunki czy gra odpali są takie same, jak dotychczas, poczytaj o LT i jak przygotowywać ISO gry. Wygląda na starą wersję, więc na pewno za jakiś czas będzie RRoD i będziesz musiał wywalić 200 zł za reballing.
     
Wczytywanie...

Poleć forum