1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Iextreme LT+ a wymieniony naped

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lumpek933, Listopad 24, 2010.

  1. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam otoz na forum s7 odnalazlem dosc ciekawa notke ktorej nie znalazlem na tym forum otoz :
    Najbardziej interesuje mnie ten fragment:
    z tego co rozumiem oznacza to ze wymieniony naped z iextremem LT+ moze byc wykrywalny i moze prowadzic do bana. Czy dobrze rozumiem ? Poprawcie mnie jesli zle to zrozumialem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. god69father69

    god69father69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
  4. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Mnie to zdanie że nie można miec spoofowanego napedu na nowym Kinect dashu dziwi. Dlaczego? No bo z tego co wiem microsoft sam robił spoofa wymieniając gwarancyjnie napędy, ot choćby mój stary falcon który miał na początku benq a wrócił z serwisu m$ z Liteonem. No więc jak to możliwe by mi ta nieflashowaną i legalną konsolę zbanowali bo na Kinect dashu używałem spofowanego Liteona którego sami podmienili? Ma ktoś jakieś pomysły? Sam mam "zapasowego" benq a oryginalnego Litka z LT+ i nie wiem co mam z tym Benq zrobić.
     
  5. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    hmm szczerze to nie wiem jak ci pomoc, ja wiem juz ze nie przerabiam jednak na LT+ tylko jtaguje xboxa :/ bo jak sie okaze ze zbanuja mnie na nowym dashu to wole miec wtedy jtaga niz tylko LT+
     
  6. klaun

    klaun Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    Słuchajcie jestem świeżakiem w materii DASHÓW i LT+. Dlatego mam do was kilka pytań. Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź na wszystkie z nich. N pewno dadzą mi pełen obraz na to co zrobić aby grac w nowe gry i niczego przy tym brzydko mówiąc nie skopać.

    1. Zacznę od tego że mam napęd LITE ON ixtreme-1-6-liteon. Czy polecacie wgrać nowego DASHBOARDA czy lepiej LT + ? ( tak naprawdę oflagowanie konsoli brzydko mówiąc mnie wali bo nigdy nie zamierzam podłączać konsoli do sieci )
    2. Czy jeśli wgram LT + a mój kumpel ( jedyny żywiciel jeśli chodzi o gry, hehe ) ma DASHA nowego to czy jego gry będą u mnie działały?
    3. Czy jest to możliwe że na nowym DASHU po załadowaniu ASSASSINSA BROTHER…..i nowego NFS można już tych gier nie odpalić. TZN: czy te gry nowe będą chodzić bez zarzutu zawsze ? czy mogą się zablokować i nie odpalić ? Chodzi mi o NFS, AC B i w górę?
    4. Wreszcie czy na nowym DASHBOARDZIE będę mógł grać w FABLE III ? Teraz mogę a mam tak jak już wcześniej wspomniałem napęd LITE ON ixtreme-1-6-liteon.

    Będę wdzięczny za szybką odpowiedź.
    Pozdro dla wszystkich
     
  7. Interloper

    Interloper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. Chcesz grać w nowe gry? Musisz wgrać LT+ i tak czy siak musisz przeprowadzić potem update dashboarda bo bez aktualizacji nie uruchomisz nowych gier. Możesz też spróbować tkzw metody trzech aktualizacji jeżeli masz stary dashboard. Więcej tutaj -> http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/jak-zagrac-w-gry-z-ap-2-5-bez-lt-na-lite-onach-73121.html
    2. Będą działały
    3. Będą chodzić zawsze.
    4. Jeżeli masz już wypalone Fable III to nie będzie działać gdyż ma AP25 będziesz musiał spatchować ISO i nagrać grę ponownie.
     
  8. klaun

    klaun Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1. Chcesz grać w nowe gry? Musisz wgrać LT+ i tak czy siak musisz przeprowadzić potem update dashboarda bo bez aktualizacji nie uruchomisz nowych gier......
    Chodzi ci o to, ze po przerobce napędu i tak update DASHA będę musiał zrobić a le DASHA tego nowego.........?

    Jednym słowem co proponujesz? Zdaje się na fachowca?
     
  9. klaun

    klaun Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dodm, że mój kumpel tylko wgrał nowego DASHBOARDA i AC B oraz NFS śmiga mu aż miło!!!! To znaczy, że w kolejne nowe tytuły tez będzie mógł grać? Czy bedzie już potrzebował przeróbki napędu?
     
  10. Interloper

    Interloper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. Odpowiedz sobie na pytanie dokładnie jakiego masz dasha (Ustawienia konsoli -> Dane systemowe -> przy literze D masz wersję) Jeżeli masz już tego z obsługą Kinect zostaje ci tylko Flash na LT+ jeżeli nie, to próbujesz metody trzech aktualizacji ale by odpalić nowe gry będziesz musiał używać płyty activate iso tak jak jest to zaznaczone w poradniku.
    2. Twój znajomy może mieć np konsolę z napędem Samsung który nie sprawdza AP 25 i dlatego gry mu działają. (Lub też niektóre modele Hitachi) I pewnie nie będzie musiał przerabiać chyba że Microsoft znajdzie sposób na zablokowanie tego w przyszłości.
     
  11. klaun

    klaun Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Juz mi się rozjaśnia interloper!!!!
    Kapuje chyba D: 2.0. 8955.0 a kumpel ma podobnie jak ja napęd LITE ON
     
  12. klaun

    klaun Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli co to dla mnie oznacza?
    Mogę tylko dashboarda nowego zrobić chyba bez lt+ !!!!!?????
    Dobrze rozumuje !!!!???
     
  13. Interloper

    Interloper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak możesz. Zrób dokładnie tak jak pisze w poradniku i dokładnie w takiej kolejności później płyta activate.iso i powinno śmigać.
     
  14. klaun

    klaun Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli co to dla mnie oznacza?
    Mogę tylko dashboarda nowego zrobić chyba bez lt+ !!!!!?????
    Dobrze rozumuje !!!!???

    SZYBKO ODPOWIEDŹCIE BOM W NERWACH!!!!!!

    p.s czy ktoś wie na jak dlugo starczy taki dasboard? i czy jeśli go zrobię i spat****e ponownie FABLE III ISO i nagram ponownie to będzie mi działać?
     
  15. Interloper

    Interloper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Heh na jak długo nie wiadomo. I nie mieszaj pojęć nie robisz flasha napędu LT+ więc nie musisz patchować tego Fable! Będzie działać bez problemu!
     
  16. klaun

    klaun Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aaaa tak pomyliło mi się z tym Fable III a szkoda by było gierki bo jest genialna. A ta płyta activate.iso to po co?
     
  17. klaun

    klaun Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jesteś interloper pewny, że Fable III pójdzie na nowym DASHU? Skąd ta pewność. Ktoś na tym forum tylko w innym pokoju pisze że na nowym DASHU FABLE III nie pójdzie tylko na LT +. I zeby ruszyło na nowym DASHU tzreba patcha ponownego FABLA III zrobić ISO i nagrać ponownie??!!!
     
  18. fluid

    fluid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wawa/Lodz
    wczoraj zrobilem reflash na lt+ i wszystko smiga jak ta lala (ACB, NFS)
    nie ma co kombinowac z roznymi wersjami dasha, patchami itd tylko zrobic reflash i nie martwic sie wiecej


    hail to the c4eva i wielkie piwo dla niego
     
  19. zerthimon

    zerthimon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    powiat Łękołowy
    Wiecie ja mnie wkur***ją tacy ludzie, którzy perniczą cały wątek wpierniczająć głupie pytania!!!!! Zamiast utworzyc osobny temat czy poszukać na forum to walą głupie pytanie w środku jakiegoś tematu, który nie ma z ich zapytaniem nic wspólnego. Reszta userów przez to skupia się już na tym drugim pytającym a człowiek, który szuka informacji wchodzi w posta i juz myśli, że znajdzie odpowiedź a tu ****. Takie posty powinny być od razu kasowane.
     
Wczytywanie...

Poleć forum