1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iHAS 122-14 WU czy da się nagrać grę w formacie XGD3 ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dominik8, Grudzień 6, 2013.

  1. dominik8

    dominik8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam dostałem dziś nagrywarkę iHAS 122-14 WU (tak pisze na nagrywarce).
    [​IMG]
    Mam pytanie. Czy tą nagrywarką nagram bez problemów gry w formacie XGD3 i czy będą one chodziły na xboxie ? (posiadam LT 3.0)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na jakimś angielskim forum wyczytałem, że niestety na tej nie da rady nagrać, musisz posiadać rev B/C/D. (najlepiej ihas 124)
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Burnermaxa na bank tam nie wgrasz.
    Jedynie ten payload zostaje.
     
  6. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Pixel_Pl ja mam rev E i działa. Lepiej sprawdzić.

    Wysłane z Galaxy S+
     
Wczytywanie...

Poleć forum