1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas 124-04 D

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez koro20, Styczeń 11, 2013.

  1. koro20

    koro20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam... Kupiłem dzisiaj nagrywarke ihasa.... nagrałem Fife zgodnie z instrukcją dotyczącą Burner Max... Niestety przy 50 % weryfikacji wyrzuca mi błąd i przerywa weryfikacje... czy robie cos zle ze nie nagrywaja sie te gry dobrze ?? pomoże ktoś??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The Dark Meadow

    The Dark Meadow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Waszawa
    Chyba masz złą nagrywarkę.Nagrywarki do gier na Xboxa 360 powinny być z końcówką B,a nie D.
     
  4. koro20

    koro20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupiłem taką bo tak mi polecili... i jest to normalny ihas... chyba... tylko ze nie wiem czemu mi gry nie działaja... nagrywa sie bezbłednie a weryfikacja failed
     
  5. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Chcesz nagrywać gry bez problemów kup rev. b , niby powstało oprogramowanie działające z dużą liczbą nagrywarek ale jest z nim dużo kłopotu.
     
  6. qnio

    qnio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Tak jak kolega wyżej.Przeczytaj posty w temacie o burnermax.Sa tam ustawienia pod Rev D
     
  8. koro20

    koro20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Jak nagrywarka w temacie tego programu jest jako z nim dzialajaca to wypalil napewno
     
  10. koro20

    koro20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zmarnowałem juz 6 płyt i nic
     
  11. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Robisz wszystko co pisze w instrukcjach o burnermaxie ? Jakie ustawienia imgburna masz ?
     
  12. koro20

    koro20 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ustawienia w imgburn mam takie jak kolega "misio" podał w swoim poscie... i tak nie nagrywa.... :(
     
  13. tomekm250

    tomekm250 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podepne sie pod temat. Dzisiaj rowniez kupilem nagrywarke ihas 524 d no i niestety problemy. Kupilem ja tylko ze wzgledu na to ze tu na forum przeczytalem ze ma dzialac i rzeczywiscie dziala - mozna nagrac caly obraz plyty czyli powieksza jej pojemnosc - i na tym sie konczy. Po wlozeniu plyty do xboxa wyskakuje komunikat zeby sciereczka plyte przetrzec. Jak nagralem plyte bez zwiekszenia pojemnosci - ucielo jakies 150 mb gry - gra startuje ale w trybie treningowym wywala ten sam blad. Czy komus udalo sie nagrac gre nagrywarka ihas rev D ??
     
  14. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Testujcie na płytach verbatim bo są dobrej jakości. Ja podam Wam swoje ustawienia z EEPROM Utility a mam takowe, może uda się nagrac grę dobrze.
    Mam tylko zaznaczone Smart Burn na YES, reszta odznaczona czyli NO. W imgburn nagrywam z OPC z prędkością x2,4.
     
  15. tomekm250

    tomekm250 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak jeszcze mozesz powiedziec gdzie zmieniac te ustawienia bo nioe moge znalesc EEPROM. W imgburn tez mam ta opcje zaznaczona? I jeszcze jedna tez masz nagrywarke z rev D?
     
  16. qnio

    qnio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdziłem wczoraj na iso dragon ball na kinecta i nagrało bez problemu. Przed przystąpieniem do nagrywania oczyściłem jeszcze OPC, ale np. próba nagrania X-COM wersji PL już się nie powiodła. ISO nie dało się sprawdzić abgx z powodu braku informacji w bazie. Może było skopane, albo obecna wersja softu ma jeszcze jakieś niedociągnęcia i nie wszystkie gry da się wypalić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum