1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas 124-14EU a civ

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez biniekz, Luty 20, 2014.

  1. biniekz

    biniekz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie, spotkał się ktokolwiek z posiadaczy tej nagrywarki z błędem autoryzacji podczas gry? Grając oczywiście w gre z zabezpieczeniem civ.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dołączam się do pytania będę wiedział co kupić jak ihas padnie:)
     
  4. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    ja osobiście nie spotkałem się z błedami na ihas 124D
     
  5. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Ja w ogóle nie spotkałem z civ w Fife 14 nagranej ihasem 124 eu. U mnie wszystko działa

    Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum