1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas 124 19b- szmatka po nagraniu.

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez danielt83, Czerwiec 23, 2013.

  1. danielt83

    danielt83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam nagrywam na verbatim 003 i nagrywa mi co drugą płytę bład przy instalacji na dysk nie przechodzi veryfikacji .Przykład dead sp@ce 3 1 dvd nagrał drugie juz nie, identycznie w wiedzminie? juz sam nie wiem o co chodzi przez jakis czas nagrywało jak trzeba, upaliłem juz z 6 verb . podaje loggi i sccrenny może ktos coś podpowie? Nagrywam przez mostek unitek na laptopie .

    [​IMG]
    http://www.sendspace.pl/file/pic/511d80ed6b5a2bcccbf8bf9/view

    [​IMG]
    http://www.sendspace.pl/file/pic/75222d6382d34a7edf89fb7/view

    http://www.sendspace.pl/file/pic/ea9d2591e2aba33f2a588f9/view
    http://www.sendspace.pl/file/pic/2865801323c0d72a037898a/view
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tysszek

    tysszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    87
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Oj ja od wczoraj walczę i wywaliłem już 10 płyt.
    Na początku to samo co ty a potem szmatka :( Generalnie mam tak tylko z XGD3 stare XGD2 wypala się bez problemu mi dochodzi jeszcze jeden błąd.
    Zawsze na XGD3 mam takie błąd:
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Można spróbować zwiększyć ilość pamięci zrobić opcje jak pod wersje d. Lecz najczęściej jest tak ze jak b nie chce już nagrywać to śmietnik i nowa

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    mam pytanie po jakim czasie/ po ilu wypaleniach (mniej więcej) ihas pada ?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Widziałem takie co nic nie nagrany, takie co 30plyt inne ze 100.losowosc te nagrywarki są słabej jakości dlatego też kosztują 80zl

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ja kupiłem za 100zł z groszami... mam się bać ? :p
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ma znaczenia za ile... Ogólnie ta seria jest dość wadliwe.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    chodzi o to że lieony 124B są słabe czy wszystke od x24B (1-6) ??
    i która nagrywarka jest 97% pewna że nie padnie ? :D
     
  10. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Ja póki co(odpukać) nagrałem już sporo tytułów, mam ją od ponad roku, nagrywam na platinum i nie miałem żadnych problemów :) Także pewnie zależy to w znacznej mierze od szczęścia.
     
  11. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Do autora tematu. Kup pare płyt Platinum. Te z media id RICOHJPN D01-67. Ustaw abgx pod LT 3.0. Przepuść obraz przez program.

    Ustawienia nagrywarki:
    - Smart Burn (Enabled)
    - Online Hyper Tuning (Enabled)
    - Over Speed (Disabled)
    - Force Hyper Tuning (Enabled).

    Podczas nagrywania nie używaj komputera.
     
  12. tysszek

    tysszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    87
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mi pomogło uruchomienie komputera w trybie safe mode :) W tym trybie wypaliłem jedna po drugiej 3 płytki XGD3. Każda to inny tytuł :)
    Wszystko śmiga jak ta lala.
    No nagrywarka kosztowała zanim powstał bum 60zł i nawet mniej więc jakość jest pewnie adekwatna do ceny.
    Nie wiem czemu ktoś zrobił na nią akurat FW jak na rynku jest dużo więcej i lepiej jakościowo skonstruowanych nagrywarek które są popularne.
     
Wczytywanie...

Poleć forum