1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas 124 B Error writing flash to drive

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez rtv2500, Listopad 9, 2011.

  1. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam

    Chcę wgrać LT max, jednak wyskoczył mi błąd Error writing flash to drive:

    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

    Wiecie jak to ominąć? W Bios mam ustawione na IDE, zmieniłem już gniazdo sata i cały czas ten sam błąd =/

    Dzięki za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZombaL

    ZombaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    506
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Przeworsk
    jest juz temat do tego
     
  4. marakez

    marakez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Musisz najpierw zaktualizowac firmware napedu do wersji AL0S odpalając plik AL0S z katalogu iHAS124B-AL0S nastepnie uruchamiasz Flash_Utility klikasz write i wskazujesz plik iHAS-124B-AL0S-MKM001MKM003-final.bin z katalogu iHAS124B-AL0S
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nie do konca. ja tak mialem gdy nagrywarka byla podpieta do jednego kontrolera z dyskami w raidzie :)
     
  6. plbartek89

    plbartek89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Germany
    dokladnie na ahci albo raid wzskakuje taki blad , w Bios ustaw Native IDE
     
  7. neles

    neles Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pytanie. A czy po aktualizacji firmware napędu przez BurnerMax pod IDE (przechodziłem z ahci), można potem wrócić do trybu ahci lub raid i tam nagrywać gry z XGD3? Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum