1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas 124 B nagrywa ale gry nie działają

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez ThePafcio, Styczeń 4, 2015.

  1. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Hej wam nagrałem parę gier ale nie działają. Nagrywają się do 100%, weryfikacja zakończyła się pomyślnie ale gry po prostu nie działają. Gdy wkładam jedną płytę (Prototype) to pisze tylko Uruchom grę i nie działa a w innych wyskakuje komunikat ze ściereczką po 2 minutach od włączenia gry. Czy Ihas się psuje? Jak tak to co zrobić? Nagrywarka ma LT Maxa, nagrywam pod LT 3.0 a abgx pokazuje że gry są w porządku.
     
    Ostatnia edycja: Styczeń 4, 2015
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    A konsole masz na pewno przerobione pod LT 3??
     
  4. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Tak, wcześniej gry działały normalnie, to tak samo z siebie przestało chodzić nic nie robiłem innego z nagrywarką ani z xboxem.
     
  5. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
    Witam.Tez tak mialem.Na poczatek wejdz w opcje dysku i wyczysc pamiec podreczna i odpal gre.Jak nie pomoze to ja wyczyscilem ihasa(laser) oraz naped w xboxie.U mnie pomoglo.Powodzenia
     
  6. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    480
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odłącz konsole od zasilania z tyli zasilacz na jakies 2-3 minuty wyczyść pamięć podręczną i zobacz czy działa
    Wysłane z sześćset trzydziestki piątki za pomocą TapaTalk'a
     
  7. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Zrobiłem ale dalej tak samo. Po 2 minutach komunikat ze ściereczką.
     
  8. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    480
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    No to źle nagrana płyta
     
  9. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
  10. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    480
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    A jakie masz ustawienia ?? EEprom ??
     
  11. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Włączone tylko smart burn i nagrywam z prędkością 4x
     
  12. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    480
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dla Verbatim MKM003 i MKM001
    EEPROM
    -Smart Burn - ON
    -Force Hyper Tuning - ON
    -Over Speed Writing - OFF
    -Online Hyper Tuning - ON
    IMGBURN
    -OPC - OFF
    -Prędkość x2,4

    Zobacz tak zaznacz te opcje w eeprom , przed nagraniem wyczyść OPC
     
  13. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Nagram i się odezwę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum