1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas 124 B-POMOCY!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JlBFULL, Luty 16, 2012.

  1. JlBFULL

    JlBFULL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Inowrocław
    Siema wszystkim mam problem i nie moge go rozwiązać: Kupiłem nagrywarke <http://allegro.pl/nagrywarka-liteon-x24-ihas124-19-b-ihas-124-nero-i2119237039.html> wgrałem burner max i zacząłem nagrywać K.o.A. ale przy 50% bład to usunąłem IMGBURN'a i zaintalowałem jescze raz nagralo sie to 100% ale xbox nie może odzczytać.Pisze zagraj w gre ale nie pisze w jaką.Straciłem już pełno płyt i nie mam bladego pojęcia.Proszę Was o pomoc.

    P.S LT+ 3.0 najnowszy dash.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  5. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    dokładnie tak jak piszą powyżej. zastosuj się to tych porad i będzie śmigać: abgx360 + verbaime lub zmień FW w nagrywarce pod inne płytki
    Nagrywaj z prędkością x2,4 (nagrywałem z x4 i co trzecia płyta nie działała, po zmniejszeniu wszystko śmiga)
     
  6. JlBFULL

    JlBFULL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Inowrocław
    Ok dzieki wszystkim sprawdze

    jeszcze jedno szybkie pytanko czemu mi teraz sie nie pyta czy turncate albo overburnig na starej nagrywace sie pytało czyżby ihas był tak świety ?
     
  7. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Nie pyta się bo może nagrywać więcej niż inne :D
     
  8. JlBFULL

    JlBFULL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Inowrocław
    Ostatnie mam nadziej pytanie.Wszystko nagrałem na verbatim działa gralem ale jak chce zainstalowac na dysk to przy 43% wywala ze nie moze odczytać.Bradzo mi zależy na zaintalowaniu.Czemu tak sie dzieje?

    P.S. ABGX wszystko dobrze
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  10. JlBFULL

    JlBFULL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Inowrocław
    Dzięki na pewno tak zrobie.Chciałem zmienic tą płytke z verbatim na omege czy ona zadziała? (chodzi mi w fw)
    open Media Code Speed Edit (MCSE)-nie rozumiem tego gdzie wejsc? Reszte kumam
     
Wczytywanie...

Poleć forum