1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IHAS 124 B wgrany BURNER MAX

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez moras9992, Kwiecień 12, 2013.

  1. moras9992

    moras9992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam przeróbke lt 3.0 i chciałem zpytać czy jeżeli zakupię tą o to nagrywarke IHAS 124 B wgrany BURNER MAX +przejsciowka laptop (3134661475) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to nie będzię problemów z żadną nagraną grą ?? typu wytrzyj ściereczka itd ... czy wszystko będzie śmigać jak należy??? szukałem dużo ale nikt nie może podać konkretnej odpowiedzi i jak takową nagrywarkę podłączyc do laptopa normalnieprzez usb i to samo już wyszuka ????????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak masz w miare dobrego laptopa i przejsciowka solidna to czemu ma nie dzialac?
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a co ma laptop i przejsciowka do rzeczy? ja mam chinska i jakiegos starego laptopa i dziala, wazne sa ustawienia i plyty
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Troche ma jak komp . W chinach kazda sztuka jest jakosciowo inna wiec fart.
     
  6. moras9992

    moras9992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    laptop samsung r 530 ...... a ustawienia jakie ?? są ważne?
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ustawienia pod dane ID plyt predkosc , imageburn ustawienia i tyle , po 1 nagrywarka po 2 plyty i dopiero bedziesz dzialać póki co nic nie wiemy i nie doradzimy , a co do tej nagrywarki pewnie wgrany zostal plik pod verby wiec jak cos trzeba bedzie wgrac od nowa no ale to juz po zakupie
     
Wczytywanie...

Poleć forum