1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iHas 124 B wypalanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TeHaCek, Marzec 12, 2012.

  1. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    Witam.
    Właśnie przerobiłem swoją nagrywarkę iHas 124 B i stąd moje pytanie:
    Przy nagrywaniu gier XGD3 mam wybierać wypalanie end of image czy end of disc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    cos zle zrobiles przy zmienionym fw nie wyskakuje taki komunikat
     
  4. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    OK Dzieki wielkie.
    Przerobiłem ją jeszcze raz i teraz nie wyskakuje ten komunikat
     
  5. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    Tylko teraz przy wypalaniu Battlefield 3 Multiplayer wyskoczyło mi kilka takich błędów przy verify:
    [​IMG]

    W czym problem? Może w tym, że to nie płyta verbatim?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    2,4x nagrywasz bez opc 4 x z opc w ustawieniach masz zakladka zapis
     
  7. lockerek

    lockerek Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok, Poland, Poland
    Jesli wgrales LT MAX to jest tylko do Verbatim a jesli chcesz nagrywac na innych np Platinum musisz zmienic Media ID na forum masz wszystko podane
     
Wczytywanie...

Poleć forum