1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas 124 B

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez Ralin, Listopad 23, 2012.

  1. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam kupiłem ostatnio nagrywarkę z allegro zapłaciłem około 140 zł odrazu z podłączaniem do lapka (kable przejściówki itp) i nie mam pojecia jak nagrywać gry na płytach esperanza . owszem czytałem posty które są zamieszczone ale niestety przeciętny użytkownik sie nie połapie , nie wiem czy trzeba wgrywać firmware pod odpowiednią płyte do nagrywarki w moim przypadku esperanzy czy wystarczy tylko ustawić w imgburn ustawienia ??? prosze nie pytać o nagrywarke co było wgrane , wiem tyle że ma juz wgrany gotowy firmware do nagrywania gier na xboxa piszac na gg do gościa z aukcji napisał mi ze najlepiej nagrywać na verbatim płytach ale to jeszcze o niczym nie świadczy .czy ktoś może mi pomoc i napisać mniej więcej co mam zrobić teraz ?????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Ihas 124 B

    Musisz wgrac do nagrywarki fw z media id pod twoje płyty bo w nagrywarce masz pod verbatimy

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobrze a zrobić jakiś backup i jakie są ustawienia na esperanzy??????
     
  5. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A i jeszcze jedno nic nie dostałem z nagrywarką ani orginalnego firmware no nic
     
  6. Melvin.FoX

    Melvin.FoX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pierwsza sprawa - nie rób double post'ów, zawsze możesz edytować poprzedni post. Do nagrywarki nigdy nie dostaje się firmware'u. Można go zawsze ściągnąć ze strony producenta dla naszego sprzętu, ale jego aktualizacja często zastrzega, że niezalecana jest aktualizacja na własną rękę, bo można spowodować nieodwracalne szkody w napędzie. Musisz ściągnąć firmware Burner Max i zmienić oryginalny firmware napędu, na Burner Max. polecam stronę Google ...
     
  7. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobrze napisałem wyżej ze mam wgrany Burner Max , chciałbym sie dowiedzieć jakie dać ustawienia na esperanzy ???
     
  8. Payti

    Payti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Podaj Media ID nośnika tych Esperanz co masz.

    pozdrawiam,
     
  9. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Na forum też masz mase poradników, wystarczy tylko trochę poszukać :)
     
  10. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    disk id RICOHJPN-D01-67 esperanza prosze
     
  11. Payti

    Payti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  12. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobrze zaraz to zrobie a jakie dać ustawienia w imgburn na te płytki???
     
  13. Payti

    Payti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    47
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    przecież wszystko masz podane od 5 myślnika jak w ImgBurn dać ;)

    pozdr,
     
  14. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli tak to klikamy ok., upewniamy się ze wybrany jest nasz naped i klikamy UPDATE
    Image w nowej wersji w paczce tego nie ma jest read flash i write flash i co teraz ?????????X360 - poprawne nagrywanie xgd3 (modyfikacja nagrywarki) • programosy.pl
    Po wszystkim zostaniemy poproszeni o zrestartowanie komputera (koniecznie trzeba to zrobić).
    Już po restarcie? Ciągle tu jesteś? No to lecimy dalej 
    Teraz zrobimy kopie oryginalnego firmware i eepromu żeby mieć jak cos Pojdzie (tfu…tfu…) nie tak
    Odpalamy EEPROM UTILITY, wybieramy nasz napęd i klikamy BACKUP EEPROM.
     
  15. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeżeli ktoś nagrywał juz na esperanzach prosze o kontakt moje gg 12378792 jestem tak po południu
     
  16. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pomoże ktoś bo juz mnie kur.... bierze mam płytki esperanzy i nie wiem jak wypalić gre pomocy spaliłem juz 25 płyt jakie dać ustawienia dajcie linka do FW i ustawienia Prosze bo ta nagrywarke wyj.... w piz...... :(:(:(:(:( a i czy tą nagrywarką mozna wogole nagrać nowego hitmana lyb forze tą co wyszła bo słyszałem ze ma zabezpieczenie CIV ???????
     
  17. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Ihas 124 B

    Kup jakieś lepsze płyty.fw pod te płyty w napęd.
    A
    Meczysz się z tym badziewem

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  18. ziutas

    ziutas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Ihas 124 B

    Nagrywaj na verbatimach. Droższe, ale masz pewność, że nagrają się dobrze bez żadnych kombinacji, a 5 zł to i tak niewielka kwota w porównaniu do 200 zł za grę.

    OBEY ZIUTAS !! <=> tapatalk...
     
  19. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chyba doszedłem do tego być moze obraz był skopany bo probowałem nagrywać na hitmanie najnowszym i nie działało a dzis sprobowałem nagrać ggre inną i jakoś poszła normalnie sie instaluje hm sam juz nie wiem
     
  20. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam jeszcze jedno pytanko odnośnie ihasa 124-19B przeczytałem ze mozna wgrać soft ten pod IHAS'a 524 B moje pytanko brzmi czy jak wgram soft będę mógł wypalać etykiety na płytach proszę o odpowiedz ?????
     
  21. robsongno

    robsongno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Święta racja!!!

    Tak, po zrobieniu ze 124 nagrywarki 524 "odblokujesz" opcję wypalania etykiet przez LightScribe.
     
Wczytywanie...

Poleć forum