1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ihas 124 d

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez LUqix, Kwiecień 2, 2013.

  1. LUqix

    LUqix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ponownie. Dziś byłem w komputroniku po nową nagrywarkę, którą została ta właśnie - LiteOn CDRW+DVRW iHAS124-04 - Ceneo.pl

    Jednak jest mały problem. Poczytałem trochę o max burner Paylood i próbuję odpalić go odpalić, lecz wyskakuje mi coś takiego.

    BurnerMAX Payload Tool - Version: 0.15

    Found 3 CD/DVD drives E: M: N:

    BurnerMAX not enabled, YET !
    Scanning: E:\ [ATAPI iHAS124 D 8L0A]
    L0: 0x868C
    L0: 0x86DD
    L1: 0x86D9
    L1: 0x86E9
    Patching: ............
    BurnerMAX not enabled, YET !

    Wpis z tego programu pokazuje, że nie jest to obsługiwana nagrywarka, ale czytałem, że wiele osób miało z nią do czynienia i prawie wszystkim działa. Co może być nie tak? Prosiłbym o jakiś pewny poradnik, który pomoże mi zwalczyć ten błąd.

    P.S Oczywiście mam Verbatim'a... Przy okazji się zapytam czy na tej nagrywarce działa komuś Forza Motorsport 4 oraz Fifa 13?

    //Nazwa tematu nie opisuje problemu
    Upomnienie
    Zaznajom się z regulaminem forum przed założeniem kolejnego wątku
    ~z0nk31
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeeli z wlozona plyta do napedu masz ten komunikat. Nie nagrasz plyty na gej nwgrywarce trafiles na taki model

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. LUqix

    LUqix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    troche dziwne że rewizji D nie obsługuje,płyta w napędzie?
     
  7. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Dlatego zostaje przy rewizji b. 0 takich przypadków
     
  8. LUqix

    LUqix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest w napędzie. Jak chcecie wrzucę wam zaraz zdjęcie z nagrywarki, nie wiem dlaczego to nie działa... Mógłbym poprosić kogoś gg kto się zna na tym, ponieważ nie wierzę w to, że ona nie może działać...

    http://i.imgur.com/tQDZKa6.jpg
    http://i.imgur.com/W97Q9l1.jpg

    Tak ona wygląda z zewnątrz...
     
  9. dudi30

    dudi30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Środa Śląska, Poland
Wczytywanie...

Poleć forum