1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IHAS 124 do 524 + burner max i co jeszcze trzeba zrobić?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez djmancio, Styczeń 9, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak w temacie. Przerobiłem swojego ihasa 124 do 524, potem do burner maxa i co dalej? Czy mogę już nagrywać płyty? Załóżmy, że mam płyty verbatim. Gdzieś mi mignęło, że trzeba coś jeszcze ustawiać, a jak chcę nagrywać np na TDK, to też trzeba coś zrobić? Dzięki za wszelkie podpowiedzi, jest cała masa postów w tych tematach i mam już delikatny mętlik.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    To jest tak że każda Marka płyty ma własne Media ID FW od C4eva jest pod Verbatimy a jeśli chodzi o inne płytki to musisz poszukać jak to zmienić
     
  4. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jak przerobiłes z 124 na 524 to odrazu wgrał ci sie burner max to ja nie wiem co ty jeszcze kombinowałes??
     
  5. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Znalazłem film na youtube, gość najpierw wgrywał 524B stock, a potem dopiero burner maxa - zrobiłem tak samo. Za każdym razem robił backupy - wg mnie lepiej, bezpieczniej.
    A tak na marginesie, to w imgburn mam coś przestawiać? Nagrywać z weryfikacją, czy jak, bo gdzieś coś wyczytałem? Nagrałem teraz forza4, najpierw przepuściłem przez abgx, potem wypaliłem, ale na weryfikacji na 45% się wyłożyło.
    No i przy instalcji na dysk też się wyłożyło na 52% - nie można oczytać płyty, być może jest zabrudzona itd - szlag mnie zaraz trafi.
     
  6. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Wejdź w forum lt artykuły i rób wg poradnika.

    Pomogłem? Kliknij "Przydatne" ;-)
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum