1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ihas 124 eu nagrywanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomson5555, Wrzesień 16, 2014.

  1. tomson5555

    tomson5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    31
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Witam przed chwilą zamontowałem nagrywarkę LiteOn iHAS 124-14 EU i mam do was pytanie mianowicie:

    1. Chce nagrać grę Forza Horizon czy może mi ktoś powiedzieć jak poprawnie to nagrać i jak ustawić tą nagrywarkę aby nagrywała 100% wszystkie gry.

    2. Mam jeszcze problem mianowicie pobrałem już drugi raz forze (z innych żródeł) i cały czas w abgx wyskakuje mi taki błąd
    [​IMG]
    Da się temu jakoś zaradzić?

    3. W jaki sposób mam zgrać obraz orginalnej gry w moim przypadku GTA V?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wyłącz w pliku tylko do odczytu.
     
    1 osoba to lubi.
  4. tomson5555

    tomson5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    31
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Jest ok. Alcohol 120% da rade zgrać całą płyte?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Oryginalną grę zagrasz tylko naped od konsoli podłączonym do PC i z wygranym fw 0800
     
  6. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    Wydaje mi się, że chodzi mu o nagranie. Pomylił pojęcia po prostu ;p

    Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    1. Odznacz tylko do odczytu
    2. Jak Dexter napisał liteon lub benqu z fw 0800 inaczej nie zgrasz oryginalnej płyty ( lepiej ściągnij gdzieś iso )
     
  8. tomson5555

    tomson5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    31
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Tak też zrobię tylko jak teraz ustawić imgburn ewentualnie co zrobić żeby nagrać 100% forze.
     
  9. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Na forum był temat jak poprawnie ustawić imgburn dla EU

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. tomson5555

    tomson5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    31
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    aha a powiedz mi czy muszę wgrywać lt max lub używać burnermax?
     
  11. tomson5555

    tomson5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    31
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Wytłumaczy mi ktoś jak to poprawnie nagrać bo juz 3 płyty zniszczyłem na wszystkich pisze nierozpoznany dysk (czy może być tak że nie mam przeróbki bo kupiłem na allegro konsole i koleś pisał że przeróbka jest a grałem do tej pory tylko na orginalnych)
     
  12. tomson5555

    tomson5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    31
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Czy ktoś z tego forum jest mi w stanie pomóc?
     
  13. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Dla EU musisz użyć playtool-a oraz odpowiednio ustawić imgburn jak pisałem masz ustawienia na forum wystarczy poszukać w Eu nie wygrywasz burnermax tylko używasz playtool

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
  14. tomson5555

    tomson5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    31
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    chodzi ci o te ustawienia [​IMG] jak mam użyć playtool-a gdzie on jest na jakiej zasadzie go użyć wytłumacz mi bo nic z tego nie rozumiem co napisałeś
     
  15. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Tak o te ustawienia musisz pobrać program burnermax playtool jak ustawisz imgburn wkładasz czysta płytę do napędu uruchamiasz program playtool klikasz burn następnie uruchamiasz imgburn i nagrywać
    Program playtool ma być uruchomiony w tle

    Są filmiki na YouTube poszukaj prościej juz nie da się wytlumaczyc
    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  16. tomson5555

    tomson5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2014
    Posty:
    31
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    o to mi chodziło dzięki wielkie
     
  17. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    http://xboxforum.pl/ihas-241/nagrywanie-na-ihas-124e-eu-187549/ tu masz temat możesz przejrzeć, może ci się przyda.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum