1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas 124 rev D.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bankajos, Styczeń 25, 2013.

  1. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Czy idzie wgrać Flasha na ten oto napęd?
    Ps. Proszę darować komenty typu "Kup rev B blablabla". Poprostu taka była, taką kupiłem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Lt max nie. Tylko z prog pay tools w dziale pisze. Ludzie pisza ,ze nie smiga nawet z tym programem
     
  4. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Sory nie czaje;/. Chce wypalic dragon's dogme ino ^^
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
  6. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Nie moge nagrywac 2,4x. IMB sam zmienil na 4x. Nie widac błędów w grze ale... czy jest mozliwe ze gra sie wysypie gdzies tam w polowie?
     
  7. fudzi

    fudzi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żory
    Jezeli przeszlo weryfikacje to nie, ja nagrywam ta nagrywarka i nagralem 6 GIER XDG3 POD RZAD ! i ani jednego bledu... nie rozumiem z czym ludzie maja problemy..
     
  8. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Ale podstwowo powninno sie wypalac 2,4x.
    Ps. Doa5 i tak mi sie nie podoba więc niech sie psuje ^^
     
Wczytywanie...

Poleć forum