1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas 124 rev.EU

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez seba7878, Lipiec 18, 2014.

  1. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    Witam.
    Zakupiłem nagrywarkę taką jak w temacie. i z jaką prędkością nagrywać ?? bo pisze dużo osób że x4 ale nwm czy się dobrze wypali z taką prędkością. Kolega ma ihasa tylko rev.b i nagrywa x2.4 a na internetach pisze ze x4 nagrywać . to z jaką prędkością nagrywać ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Powiem tak. Jesli chcesz palic chinskie plyty typu omega, tesco i inne tandety to polecam 2,4. Jesli Palisz na Verbatimach to moze byc 2.4 albo 4. Ja tak nagrywam i dziala lekko.
     
  4. takisobiekoles

    takisobiekoles Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jaki program potrzebny by nagrać rev. EU po za imgburnem?
     
  5. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    do xgd3 to tylko imburn . do xgd2 to jaki kolwiek do xgd2 ja osobiście polecam Clonecd nic nie trzeba ustawiać ładnie się nagrywa ani jednej płyty z clonecd przy nagrywaniu xgd2 niepopsułem
     
  6. takisobiekoles

    takisobiekoles Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jakieś payload czy coś nie potrzebne? Chodzi mi o nagranie gry z zabezpieczeniem CIV(fifa14)
     
  7. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    Do nagrywania gier z civ to musisz nagrywać z payload tools v0.15 i jak masz dobre ustawienia imgburna i płyty verbatim to ci się powinno dobrze nagrać
     
  8. takisobiekoles

    takisobiekoles Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    w ustawieniach gdzieś mi się wydaje wpisz na youtube jak ustawić imgburna pod xgd3 powinno być LT 3.0 - nagrywanie gier XGD3 PORADNIK - YouTube ten filmik pokazuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum