1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas 124 zacina się podczas nagywania XD3 przy 50 %

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez patryk2266, Październik 4, 2012.

  1. patryk2266

    patryk2266 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zgierz
    Witam,
    Mam problem z nagraniem FIFY 13. Mam Lt 2.0, zflashowanego ihasa 124 rev. B (podczas nagrywania nie pyta o truncate itd.) i przy 50 % nagrywania ImgBurnem wyskakuje błąd sektorów. Nagrywałem na Emtecu, ale uwaga : wcześniej nagrałem na nagrywarce LG i i też płytą Emtec, gra jako tako działała ale wywalało w karierze i co jakiś czas podczas gry, ale nagrało się. W czym tkwi problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kubbski

    Kubbski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuj na Verbatimach, może ihas nie czyta Emteca - to wkońcu słabsza płytka.

    Daj znać, co i jak.
     
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jak masz emteca to i ustawienia w eepromie musisz pod nie miec jesli nie masz nie trac czasu kup verby lub platki pod nie ustawienia sa na forum
     
  5. patryk2266

    patryk2266 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zgierz
    Ok to jutro pójdę i kupie verbatimy i dam znać co i jak. Tak jak mówicie możliwe właśnie, że emteci słabo czyta.
     
  6. MarcinKa

    MarcinKa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żory
    Ja w Żorskim Auchanie kupuje Vakossy za 2.58pln, nagrywam x4 bo x2.4 nie idzie. Fifa13, RE6, F12013, PES2012 normalnie działają a mam ustawienia jak pod Verby.
     
  7. patryk2266

    patryk2266 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zgierz
    Kupiłem Verbitma zflashowałem na nowszą wersję i działa ! Wielkie dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum