1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iHas 124b a FIFA 13

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez Oskisko, Wrzesień 27, 2013.

  1. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    witam. posiadam fife13 nagrana slfashowanym iHasem na verb mkm003 (tak mysle, wg. poradnika X360 - poprawne nagrywanie xgd3 (modyfikacja nagrywarki) • programosy.pl i niby wszystko ok, ustawienia imgburn z tematu z tego forum jak nagrywac na LT 3.0), po wlozeniu pustej plytki verbatim (tylko na nich nagrywam wiec FW nie zmienialem) w "moim komputerze" pokazuje 8.13gb wielkosc plyty ,w imgburn nie mam wyboru truncate czy overburn i sa tez wszystkie opcje dla ihasa tj force, online hyper, over speed itd, ale mimo to czasami przy wlaczaniu areny treningowej przed meczem potrafi wyskoczyc blad "failed to authorize disc". i tak sie zastanawiam w czym lezy problem... czy moze ta fifa13 to jakas dziwna wersja (dodam, ze pierwsza ktora wyciekla do sieci)? nowa fife14 dopiero sciagam, a nagram w niedziele wiec wtedy bede mogl powiedziec wiecej.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    przeszło weryfikacje po nagraniu bez problemów? zainstalowało się na dysk konsoli?
     
  4. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Tak jest zainstalowana na dysku, co do weryfikacji gier to ta opcje mam odznaczona w imgburn i tego nie robie.
     
  5. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nagralem fife14 i... blad ze sciereczka po odpaleniu. jakies pomysly? :/
     
  6. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    Nagraj z weryfikacja i zobacz czy przechodzi bez problemów

    Tchnięte z SGS GT-I9000
     
  7. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    zostala mi ostatnia plyta, mysle czy z tym ihasem jest wszystko ok (mam go rowny rok, od kiedy wyszla fifa13, od tamtej pory sflashowany) i zastanawiam sie czy nie przywrocic org fw (ktorego nie mam bo robilem format...) i znowu sflashowac? nagrywam na ustawieniach 2.4x, bez opc, force hyper on, online hyper on, overspeed dis, smart burn en, clear opc clear i wyskakuje mi przed nagrywaniem (od najnowszej wersji imgburn) cos w stylu, ze lepiej dla OVERBURNING nagrywac (co mnie bardzo zastanawia, czemu takie cos pokazuje skoro mam iHASA???) z wylaczonym online hyper i na 4x i mam do wyboru tak, nie, anuluj (program chce sam ustawic te parametry, zawsze biore nie) i przy kazdym nagrywaniu wyskakuje mi " Set L0 Data Zone Capacity Failed! - Reason: Invalid Field in Parameter List " z zoltym trojkatem na liscie komunikatow... przepraszam za brak ladu i skladu w poscie, no ale troszke jestem poirytowany...
     
  8. aliens

    aliens Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja wypalam na Platinum i bez problemu...
     
  9. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    Zainstaluj poprzednia wersje imgburn nie najnowsza. I ustaw wszystko tak jak powinno być, a najlepiej to wgraj jeszcze raz lt burner max

    Tchnięte z SGS GT-I9000
     
Wczytywanie...

Poleć forum