1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iHas 124B a flash pod płyty esperanza...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MartinVip, Marzec 19, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. MartinVip

    MartinVip Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam iHAS'a 124 B sfleszowanego na iHAS'a 524 B. Plytki Verbatim wypala wspaniale, ale moje pytanie jest poprostu z ciekawosci i nic nie chcem kombinowac jezeli nie musze heh :) Mam kilka plytek esperanza i nie chcem zeby sie zmarnowaly i chcialbym wypalic na nie kilka gierek... Moje pytanie jest takie, jaki musialbym wgrac flash pod te plyty esperanza? I gdybym nawet wgral flash pod te plytki to czy pozniej normalnie mogbym wypalac na nim Verbatimki czy zas musialbym felszowac? Zeby wypalac dobrze verbatimy?
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KviaT

    KviaT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrzeszcz, Gdansk, Poland, Poland
    Jeden z pomocników tutaj będzie Ci kazał dysk sformatować bo to na pewno pomoże.
     
  4. MartinVip

    MartinVip Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tzn.? Bo za bardzo nie rozumiem...;/
     
  5. Sobek000

    Sobek000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    I jeszcze poradzą aby usunąć "kasze" :wink-new:
    Naprawdę jest taka różnica że z flashem pod verbatimy nie da się poprawnie nagrać esperanzy albo jakiejś innej płytki?
     
  6. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    hahah dobre ., MartinVip wiesz co nie jestem pewny na 100% ale chyba tak bedziesz musial zrobic tzn po wgraniu fw do esper... pozniej bedziesz musial wgrac pod plyty verb...

    Ps: Panowie fachowcy poprawcie mnie jesli sie myle ups.
     
  7. MartinVip

    MartinVip Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha, dzieki za info. To nie bede sie bawil w takie rzeczy:) Pytalem poprostu z czystej ciekawosci co do plyt esperanzy.
     
  8. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    esperanzy użyj do gier xgd2, proste

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  9. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    Dokładnie , Pzdr
     
  10. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    To zależy, ja np miałem użytkownika któremu esperanzy się wypalały na verbatimowym firmwarze, tylko nie wiem jakie ID płyt posiadał ten człowiek :) W każdym razie z ustawieniami eeprom: SMARTBURN ON, FORCE HT ON, OVERSPEED OFF, ONLINE HT ON możesz spróbować jedną wysmażyć... OPC ON prędkość 4.0x.

    PS. na marginesie dodam że znam też jednego użytkownika co wypala gry bezbłędnie na płytach tesco, z tym że wgrałem mu do nagrywarki firmware ricoha :p
     
  11. CzarnaOwca

    CzarnaOwca Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PL
    dodam tutaj od siebie że ja nie mam kompletnie żadnego flasha tak jak kupiłem ihasa ( za 59zł ) tak podłączyłem i nagrywa na tanich maxell za 2zł ^^ i tylko mam z fifą13 problem jak chcę grać karierę to błąd wyskakuje standardowy każą płytę przeczyścić ale to tak za każdym razme i chyba tylko z powodu zej jakości płyt czy to flash mi jakiś potrzebny ? i jakiegoś tutka może ktoś ma jak flashować i po co ?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Flas***e się napęd aby nagrywał płyty w całości. Brak błędów, możliwość instalacji gier na dysk.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum