1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iHas 124B + LT BURNER MAX

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez debowski, Październik 4, 2012.

  1. debowski

    debowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Konin
    Witam. Dzisiaj kupiłem iHasa i adapter do niego. Gry XGD2 nagrywa bez problemowo. XGD3 nie nagrywałem bo nie mam verbatimow. Czy jak wgram soft LT BURNER MAX pod płyty verbatim to będę mógł nagrywać gry XGD2 np na płytach TDK? Czy na tym sofcie na Tdk nic nie nagram?

    Wysłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    musisz pod konkretne plyty ustawiać
     
  4. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Malawi nie masz pojęcia o tym co mówisz.

    Gry xgd 2 możesz wypalać na jakiej płytce dl chcesz. Gry xgd 3 nagrywasz na płytkach do których przygotujesz i wgrasz odpowiedni FW Burner MAX. Tutek na forum :)
     
  5. bartekgw1

    bartekgw1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak podłączyć ihasa do laptopa??Jest jakiś specjalny adapter usb czy coś??
     
  6. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: iHas 124B + LT BURNER MAX

    Dodam jeszcze że do xgd2 nie potrzebna jest nagrywarka ihas.

    Wysłane z Galaxy SIII za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
  8. debowski

    debowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Konin
    Odp: iHas 124B + LT BURNER MAX

    Chodzi mi tylko o to czy jak wgram soft pod Verbatim to czy potem nagram grę XGD2 powiedzmy na płycie Tdk czy będę musiał zmieniać soft?

    Wysłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk
     
  9. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Nagrasz, nie będziesz musiał nic zmieniać.
     
  10. bartekgw1

    bartekgw1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na tym adapterze można skonfigurować nagrywarke?? tzn wgrać ten soft pod płyty verbatim.
     
  11. Grzegorz Ziemann

    Grzegorz Ziemann Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rumia, Poland
    Witam A ja dodam pytanie od Siebie Bo nowego tematu nie mogę napisać

    Kupiłem Nagrywarkę iHas-124-05-B I nie mogę nagrywać gier XGD3 wyskakuje mi dalej błąd jak przed flashowaniem nagrywarki Burnem Max, i teraz pytanie czy re nagrywarki 124-05B się nadają czy tylko ihas124-19-B?
    Dodam że koleś co przerabia konsole u nas w okolicy mówi że 05 nie chodzą i on sprzedaje ihas 124-19-B za 140zeta, Nie wiem czy Ma rację Czy coś mogę robić nie taz z nagrywarką
     
  12. bartekgw1

    bartekgw1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To sobie drogo liczy ten koleś, na allegro można kupić za 69 zł plus oczywiście przesyłka.
     
  13. debowski

    debowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Konin
    Odp: iHas 124B + LT BURNER MAX

    A jakie płytki polecacie do palenia XGD3? Oprócz Verbatimow. Może coś tańszego?

    Wysłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk
     
  14. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Platinum, ale i tak jestem zwolennikiem verbatimow.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  15. maslascher

    maslascher Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jestem nowy w temacie. Nabyłem konsolę z LT3.0 niestety nie mam nagrywarki iHAS więc zastanawiam się czy Transformers Fall of Cybertron w ogóle zadziała. Próbować czy szkoda płyty ?? Jeśli szkoda płyty to jak stare nagrywać.
     
  16. debowski

    debowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Konin
    Odp: iHas 124B + LT BURNER MAX

    Transformers The Fall of Cybertron to gra XGD3. Ja nagrałem grę XGD3 zwykla nagrywarka metoda TRUNCATE to gra działała ale nie dało jej się zainstalować na dysk.

    Wysłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk
     
  17. maslascher

    maslascher Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, rozumiem wiedziałem o tym już wcześniej. Chodzi mi tylko o to żeby dało się grać.
     
  18. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    tą grę nagrasz bez problemu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum