1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ihas 124b pod laptopa pomocy!!!

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez bonku866, Październik 29, 2013.

  1. bonku866

    bonku866 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Witam.
    Mam problem .Wczesniej nagrywałem tym samym ihasem na kompie stacjonarnym i było wszystko oki teraz kupiłem przejsciowke sata-usb ustawienia abgx i img tak jak tutaj na stronie w poradniku nagrywam na lapku gra z plyty chodzi ale jak już chce ja zgrac na dysk twardy to caly czas przy 45 procent pokazuje blad ze nie można odczytac plyty i żeby wyczyscici sciereczka,Nieiwem może robie cos zle :/ proszę o pomoc bo szkoda mi napedu w moim facie :/
    ihas wgrany z softem pod plyty verbatim i na takich kazda gra nagrana.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    adapter za 30 zl jesli taki podmien go na zasilacz z kompa bo są do bani u mnie pomoglo i laptopik smiga z ihasem:)
     
  4. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Może bufor ci spada i dlatego źle się nagrywa. Dużo zależy jaką masz przejściówkę. Poza tym @wafel23 dobrze ci radzi :)
     
  5. bonku866

    bonku866 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Dzieki za rade,ale bufor caly czas na 100% także nie tu lezy problem, adapter tez mam .Obrucilem konsole do pionu i za 2 razem mi się plyta zgrala :p na dysk także moje pytanie jest nastepujace, czy jest takamozliwosc zeodwrocenie konsoli miało jakiś wpływ na to??
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    no moze zalezy ile konsola ma no i jak byl ekxploatowany naped czy grane z plyty czy z dysku :) to tak samo jak z radiem czy dvd po czasie i laser tez pada przeskuja piosenki moze i u ciebie tak bylo
     
Wczytywanie...

Poleć forum