1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iHAS 124b problem na samym końcu nagrywania

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez djblackkrk, Maj 3, 2012.

  1. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Witam. Mam pewien problem. Gdy nagrywam grę XGD3 to wyskakuje taki o to problem: [​IMG] dodam że LT MAX wgrany prawidłowo. Jestem świeżo po instalacji systemu od podstaw i teraz nie wiem co się dzieje :/ Cały czas mam problemy z tym iHASem :/ Ma ktoś jakiś pomysł co się dzieje? Nagrywam z włączonym OPC i ustawiam zawsze booktype. Jak założyłem temat w złym dziale to proszę o przeniesienie bo nie wiedziałem gdzie mogę go umieścić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie zamknęło płyty.
    Jaka płyta?
    Gra działa?
     
  4. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    z zrzutu to: RICOHJPN-D01-67;

    a może pytanie czy CFW jest prawidłowo "zmodyfikowany" pod inne płytki niż w "standardzie" - Verbatim`y?
     
  5. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Raz działa a raz nie, loteria...:/ w firmware była też już modyfikacja pod tez płyty
    A może pomoże przerobienie nagrywarki z modelu 124b na 524b? Jeszcze teraz o tym wyczytałem
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W takim razie używaj płyt lepszej jakości - Verbatim.
     
Wczytywanie...

Poleć forum