1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iHas 124b problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez damian5421, Październik 12, 2012.

  1. damian5421

    damian5421 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    gdy chcę wgrać iXtreme Burner Max do mojego iHASa 124.
    Gdy wchodzę do programu flash utility pokazuje mi:
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e7090f0b92b23f9b.html
    W Imgburn widzi mi napęd normalnie:
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a2a5068e4e11681f.html

    Teraz doszedłem, że mając firmware AL0S wgrałem je drugi raz i dlatego mi nie widzi flash utility napędu chyba.
    Mogę jakoś uratować napęd?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    to, że wgrałeś AL0S jeszcze raz na 100% nie jest powodem bo sam tak zrobiłem i wszystko działało. Wepnij ją w inny port
     
  4. damian5421

    damian5421 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podpiąłem pod inne złącze i nadal jest tak samo
     
  5. powerbill1

    powerbill1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Głogów
    Ja też zrobiłem z Al0S na Al0s i jakoś problemu nie mam... wystarczy wgrać z folderu Ihas 124 ten bin do tego drugiego programu i po sprawie..
     
  6. damian5421

    damian5421 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko że mi wyświetla tylko coś takiego:
    bez*tytułu.jpg | damian542 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
    i opcja write flash w ogóle nie jest dostępna


    CZy mozliwe ze problem stanowi to ze naped podlaczony jest na jednym zlaczu power sata z dyskiem twardym? Mam tylko jedno zlacze power sata na ktorym do tej pory byl tylko dysk
     
  7. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    miałem na jednym i działało więc raczej nie to
     
  8. damian5421

    damian5421 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam już pomysłów. Może jakieś ustawienia w biosie?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
Wczytywanie...

Poleć forum