1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ihas 124b przerobiony na ihas 524 b POMOCY PLZ!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Michalfulara, Maj 17, 2013.

  1. Michalfulara

    Michalfulara Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie
    Borykam sie z problemem juz kilka dni. Polega na tym iz nie moge nagrac zadnej plyty. Naped nie widzi mi plyt w ogole. Dodam ze przerabialem juz wszystko chyba. Przerobilem naped pod konkretne plyty a dokladniej mam ID plyty :MBIPG101-R10-65 i jest to TDK, prosze moze ja cos robie zle, niech ktos sprobuje stworzyc mi firmware pod ten naped. Dodam ze przerobilem ihasa 124-19 b na 524 b... blagam o pomoc. juz sil nie mam. dodam ze nagrywara nie wykrywa mi nawet ID plyty sprawdzilem to na laptopie..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Trafne plyty? A normalnie ihas czyta plyty? Crossa odradzam i soft na 124b wgrywac. Z crossem sa problemy ,ze gra sie nie instaluje.
     
  4. Michalfulara

    Michalfulara Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie nie czyta ;/ i to jest dla mnie najdziwniejsze ;(
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    wroc do 124b po co crosowac jak mozna nagrywac normalnie po wgraniu softu
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak nie czyta zadnych plyt to cos z nagrywarka.
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    no nie do konca. IHAS to dziwna nagrywarka. czasami załapuje płyty dopiero po restarcie :)
     
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Ale po lt max . Tak dziala oki
     
  9. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    A co takiego robi cross do 524, że trzeba wrócić do 124? Poprzez cross masz wyższy model nagrywarki, więc jak dla mnie to lepiej :) Od początku nagrywarka nie wykrywa płyt? Poza tym rozumiem, że nagrywasz przez jakiś adapter?
     
  10. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    robi cos takiego ze to ingerencja w fabryczne oprogramowanie tej nagrywarki i moga wystepowac problemy, proste

    widze ze to jest rewizja D wiec z nia sa zawsze wieksze problemy, i na nich trzeba najlepiej miec plyty verbatim
     
Wczytywanie...

Poleć forum