1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas 124b windows 7

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Damian0709, Styczeń 8, 2012.

  1. Damian0709

    Damian0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moze głupie pytanie ale czy po zmianie windowsa 7 na viste bede musiał znów wgrywać cf524 i te lt burned maxy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    .. ?
    Przecież robiąc format zmienia/usuwa się jedynie zawartość dysku twardego, a nie pamięci nagrywarki więc nie.
     
  4. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Firmware masz do nagrywarki. Nie ma to nic wspólnego z instalacją Windowsa. Jak można zmieniać 7 na Viste? To tak jakby z Xp siadać na 95. Zostań na 7 !


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  5. Damian0709

    Damian0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chyba nie trzeba bo zrobilem ihasa 124b na 524 jeszcze pod win7 a po instalacji visty widzi go jakos 524 to chyba nic nie trzeba nie wiem jak ten lt burner max?
     
  6. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To jest pytanie? Bo nie ogarniam?


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  7. Damian0709

    Damian0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pytanie czy lt burn max wgrac ja widzi odrazu ze naped ihas524b a byl 124b ?
     
  8. jojo_sct

    jojo_sct Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie wygrywać żadnego firmware na nowo, ponieważ siedzi on w nagrywarce a nie w dysku twardym
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wszystko jest tak jak było wcześniej, nic nie wgrywaj.
     
  10. Damian0709

    Damian0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dziekuje bardzo za odp.mozna zamknac temat
     
Wczytywanie...

Poleć forum