1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas 124B

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Maxi178PL, Styczeń 5, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Witam, moja naagrywarka nie nagrywa najnowszych gier, sa bledy i chce kupić ihasa, oplaca sie kupić jednego z tych dwóch ihasów, czy idealnie pasują do nagrywania bez bledow najnowszych gier?
    LiteON IHAS124-19 NAGRYWARKA DVD REWIZJA ''B'' (2906611612) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    LiteOn iHAS-124 iHAS124 rev.B oryginał LO Europa (2919129336) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. micel

    micel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mrągowo
    Pasują jak najbardziej . Moim zdaniem druga opcja korzystniejsza ze względu , że Ci sami wgrają od razu soft burnerMAX , nie będziesz się musiał bawić.
     
  4. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Właśnie rozmawiałem z osobą z drugiego linka, wszystko spoko :) Chyba kupie tylko mam jedne pytanie, brać pod verbatimy czy platinum? ostatnio verbatimów nie było, platinum mi dał za 2,50 zł, nie wiem czy jest jakaś róznica, pozdro ;p
     
  5. micel

    micel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mrągowo
    Zalecane są verbatimy , platinum nie do końca chociaż jest pewien firmware na nagrywanie pod te płytki . Poszukaj na forum . Przed zakupem ihasa testowałem na normalnej nagrywarce EMTEC i Esperazna płyty . Na emtec'ach nagrałem parę gier ( Far Cry 3 , NFS THE Run , Tekken TAG2) , natomiast Esperazna nie poszło nic normalną nagrywarką. Naruto nagrałem na esperaznzie ihasem i hula. To moje doświadczenia tych 2 marek , nie wiem jak się sprawdzają one na ihasie do końca .
     
  6. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Wiem, wiem czytałem o tym firmware, ponoć dobrze nagrywaja, ale nie wiem czy u mnie w sklepie będą verbatimy, troche drogie, a mam pytanie, jeżeli platinum kosztuje 2,50 to ile by w moim sklepie kosztowały verbatimy? Pozdrawiam, a jeszcze jedne pytanie rodzaj plyty wplywa na plynnosc gier X360?
     
  7. micel

    micel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mrągowo
    Zależy od sklepu jaki dadzą narzut . Hurtowo np. EMTEC płytki chodzą 2,30 zł a cena sklepowa to 3,50zł w znajomym sklepie u mnie . Nie wiem czy ma duży wpływ ale Far Cry 3 (emtec płyta) się o wiele częściej się zawieszała niz NBA 2K13 (verbatim) , które prawie wgl się nie zawieszało. Będę miał dostęp do Verbatimów w nadchodzącym tygodniu , jak coś dam znać jakie ceny ; )
     
  8. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Okej dziękuję, orientuje się ktoś na tych sata/ata? http://i.imgur.com/nqXiA.png z tego ss'a da się wyczytać czy to sata czy ata? Bo nagrywarka jest pod sata, a 40 zł kosztuje i tego pana przejsciowka, ale narazie nie stać mnie na przejsciowke
     
  9. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Odp: Ihas 124B

    Interfejs: Serial ATA czyli SATA.

    Tapnięte z Galaxy Ace
     
  10. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    otworzyłem komputer i do tej nagrywarki, nagrywarke mam razem z dvd bylo polacozne ATA i obok SATA, czyli mam SATA?
    @EDIT
    Już wszystko wiem, mam sata, temat do zamkniecia.
     
  11. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    closed
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum