1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iHas 124b

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez unname, Czerwiec 7, 2012.

  1. unname

    unname Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    228
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak przywrócić oryginalnego softa w iHas 124b?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli korzystałeś tutoriala LT MAX, to powinieneś mieć zapisany na dysku oryginalny FirmWare iHAS'a. Wgrywasz tak samo jak LT MAX.
     
  5. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam mam pytanie, czy ihasem 124b z ltmax kopie gry 1:1 nagrać mozna tylko na verbatimy czy na tanszych plytach np. platinum tez dziala? testował ktoś?
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  11. unname

    unname Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    228
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam problem z nagrywarką iHas 124b a konkretnie taki że gdy nagrywarka jest podłączona komputer cały czas się resetuje. A gdy ją odłączę wszystko działa bez problemu. Na początku wszystko działało jak trzeba, problem zaczął się wtedy gdy musiałem zainstalować ponownie windowsa. Od tamtej pory komputer cały czas się resetuje i nie wiem co robić. Zmieniłem już kabel, zmieniłem wejście na płycie głównej, wgrałem oryginalnego softa i nic. Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Odłącz coś niepotrzebnego. Na przykład kartę graficzną, jeśli masz zintegrowaną. Myślę, że zasilacz ma za mało mocy.
     
  13. unname

    unname Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    228
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    600W Ocz'a do mojego koma jest wystarczające, a napięcie 5V waha się w granicach 4.86-4.88V (mierzone miernikiem) i 5.04 (tak pisze w biosie) więc chyba jest dobrze
     
  14. unname

    unname Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    228
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie ma nikt żadnych pomysłów?
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdzałeś na innym komputerze? Inny kabel? Przejściówka Sata - Usb?
     
Wczytywanie...

Poleć forum