1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas 124b

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wochu24, Listopad 8, 2012.

  1. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam wszystkich serdecznie. Mój problem polega na tym :
    Kupiłem nagrywarkę zew. Ihas, wgrałem ixtrame burner max, ustawiłem jak w poradniach imgburna. Zacząłem nagrywać gry xgd3 na verbatim z prędkością 2.4 i raz przy 25% wywala :" przekroczono limit czasu semafora" a raz przy 99% Gdy robie "kontynuuj" wyskakuje " nie znaleziono urządzenia" i w opcjach imgburna nie widać nagrywarki.
    Czy może to być problem z adapterem sata usb?
    Z góry dzięki za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidc6

    dawidc6 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nysa
    tak możliwe, najlepiej to podłączyć normalnymi kablami do kompa i mieć spokój :)
     
  4. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Ihas 124b

    Tylko jeszcze trzeba go jeszcze mieć :p

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. dawidc6

    dawidc6 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nysa
    Trzeba kupić bo pewnie w zestawie nie dają, ja miałem takie szczęście że jeden kabel miałem wolny a drugi znalazłem wraz z instrukcjami do kompa :)
     
  6. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Ihas 124b

    Mam laptopa i takie rozwiązanie nie wchodzi w grę... W takim razie zostaje mi sprzedać nagrywarkę i poprosić kogoś , żeby nagrał mi gry....

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    adapter unitek y-1031 i wysztko działa
     
  8. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Ihas 124b

    No ja mam zwykły adapter. To mówisz ze warto jeszcze raz zainwestować w ten co polecasz?

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. Mata10

    Mata10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Banino (za Gdańskiem)
    A spróbuj może jeszcze nagrać płytę u kogoś innego na kompie, gdzie nagrywarka była by podłączona bez zbędnych adapterów.
     
  10. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Ihas 124b

    Nie mam nikogo takiego. Zmarnowałem 10 płyt z tego tylko fife 13 udało mi nagrać. Xbox przerobiony, nagrywarka kupiona, płyty kupione a tu ****.... A miało być tak pięknie :)

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Ihas 124b

    Wygląda że Adapter może jakiś lipny.
    Fw pod dobre płyty itp?

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  12. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Ja też mam lapka, nagrywarę(ihas) i adapter(unitek). Jak na razie, nie miałem żadnych takich problemów z nagrywaniem. Zrób tak jak kolega wyżej napisał, żeby sprawdzić samą nagrywarkę, a potem zainwestuj w lepszy adater. Poza tym, gdzieś na forum pojawił się ten temat, więc poczytaj trochę :)
     
  13. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  14. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Ihas 124b

    Już dwa tygodnie przeszukuje fora i jeszcze się nie natknąłem. Ale dzięki za pomoc :)

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  15. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a próbowałeś nagrywać w trybie awaryjnym czasem to pomaga mi samemu pomogło
     
  16. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Ihas 124b

    Idź do kolegi z pc i zobacz czy wypalisz grę bez problemów,może Ihas padniety jest.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  17. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Ihas 124b

    No jeszcze spróbuje z tym trybem awaryjnym, masz racje! Nie mam nikogo z kompem ale najwyżej kupię :p
    Dzięki Panowie!

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  18. SkipeR

    SkipeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Może lipny adapter jest, wiem że mój kolega leci tak samo jak ty na adapterze i wszystko jest ok
     
  19. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Ihas 124b

    Pokombinuje, tylko żeby wiosna mnie nie zastała :)

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  20. k0zik

    k0zik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pułtusk
    Ja też lecę na adapterze + IHAS 124B i nie ma najmniejszego problemu.
    Sprawdź tak jak mówią koledzy, to może problem z nagrywarką.
     
  21. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Ihas 124b

    Tak teraz patrzę na nagrywarkę i nie widzę napisu Liteon. Jest tylko sam model : iHAS 124-19 B
    Czy to wystarczy?

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum