1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas 124e

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez ShiLLe, Grudzień 18, 2013.

  1. ShiLLe

    ShiLLe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, mam możliwość kupna Ihasa 124E, czy ktoś z was testował tą nagrywarkę z BurnerMAX Payload Tool ?
    W sieci opinie są różne, dlatego chciałbym spytać się czy ktoś z forum miał z nią styczność.
    Dodatkowo mając dostęp do oryginalnej fify14 aby zainstalować ją na dysku jest możliwość nagrania takowej przez zwykłą nagrywarkę aby działała poprawnie ?
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Fifa 14 ma CIV'a, musisz nagrać ihasem z wgranym burnermax.
    Przy nagraniu jej zwykłą nagrywarką, po uruchomieniu gry będzie ci się wyłączać i powracać do dasha.
     
  4. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    tylko 124B. Burnermax juz niedziala tak jak dawniej.
     
  5. ShiLLe

    ShiLLe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Co oznacza, że nie działa tak jak dawniej ?
     
  6. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Są wieści na forum ,że paytools sobie z civ nie radzi i to jest badziewny program do liteonów rev c,d,e i innych. Nie dosyć ,że musisz nagrywać na verbatimach nie ma pewności czy to zadziała. Zwykła nagrywarką fify nie nagrasz plus najlepszą nagrywarka liteon ihas rev b i jest droga bo coś od 150zl na allegro.
     
  7. ShiLLe

    ShiLLe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Same Verbatimy to nie problem, a koszt rev. B na allegro w tej chwili to kosz już prawie 250zł. Najprawdopodobniej kupię to rewizje E ew. 122 tylko właśnie nie wiem dokładnie jaka rewizja, ale to się już jutro dowiem. Czekam jeszcze tutaj na jakieś informacje bezpośrednio od osób co miały styczność z 124E bo widziałem, że kilka jest tutaj na forum sądząc po sygnaturach.
     
  8. kazik 1234

    kazik 1234 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    poszły do góry z rev b o 100 %
     
  9. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Lepiej poszukaj coś z tych nagrywarek.

    The following drive models are confirmed capable of being cross-flashed with c4eva's iXtreme Burner MAX firmware:

    ASUS
    DRW-24B3LT*
    DRW-24B3ST*
    DRW-24B1LT*
    DRW-24B1ST*

    Dell
    PLDS DH-16ABS

    HP
    DVD1270i*
    DVD1260i*

    Lite-On
    iHAS122*
    iHAS322* (thanks to Hasham, Risay, and Kingston for confirming)
    DH-16ABSH11B (thanks to Charles for confirming)

    Plextor
    PX-L890SA

    TEAC
    DV-W524GSB

    da się wgrać do nich lt max. Czy to seria c,d,e czy inna używasz paytools i nagrywasz i trzeba mieć dużo szczęścia żeby te gry chodziły i nie padały płyty(kwestia ustawień).
     
  10. Morph

    Morph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2013
    Posty:
    146
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Od miesiąca jestem dumnym posiadaczem rev D, kupiłem nówkę, za która zapłaciłem z wysyłką poniżej 100 zł po 10 nagranych płytach stwierdzam, że kupowanie ihasa rev B za 250 zł graniczy z głupotą, nie mam problemu z żadnymi freezami lub samoistnymi przejściami do dasha. Jeden z forumowiczów już przetestował rev E z payload toolsem i także nic złego z tego nie wynikło. Pozdarawiam.
     
  11. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Na xboxpirate wyczytalem, ze mozna zrobic podmianke plyt. (1 wypalona Payloadem i 1 wypalona Truance). Mi to osobisice niedziala, iz Truance nienagrywa sie na dysk.
     
  12. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    smiech na sali nagrał 10płyt i działa powiedz ,że jeszcze xgd2. Jak nagrałeś xgd3 z civ lub głównie xgd3 to możesz powiedzieć ,że działa.

    podobno jak jest instalacja z pełnej xgd3 sprawnej ( to rozruchowu truncated podobno nie wywala) ale jaki w tym sens 2dvd nagrywać lub od kogoś pożyczać.
     
  13. Morph

    Morph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2013
    Posty:
    146
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    @the mystic40 wszystkie xgd3 inaczej bym się słowem nie odezwał na ten temat
     
Wczytywanie...

Poleć forum